Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 0
Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
megac píše:že vás to debatování o náckách furt baví
to není debatování, to je aktivní boj proti neonacismu !!!
Free or druG free, can't be both.
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 12
Tak. Ale zajímalo by mě, k čemu to bude dobrý.
Že ODS a ČSSD budou moct získat někoho z jejích voličů. Voliči DS jsou na to blbí určitě dost.
Punkuj class 4
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
ked si vsimnete tak vandas sa po uzneseni rozsudku uplne usmieval...a ved to aj priznal ze to je prenho vitazstvo, co je uplne logicke lebo je to len dalsi demagogicky populista ktory je len rad ze sa objavil v telke..
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj class 4
t-age píše:Já bych nebyl zas až tak skeptický. Ano, tímto krokem si proti sobě popudí voliče, kteří vyrazí do ulic protestovat (kdysi už jsem se bavil na téma jaké by to bylo kdyby je zakázali a tohle bylo jasné), ale myslím, že s tím moc nezmůžou a když přejdou k jiné pravicové straně (jakože přejdou, k ODS, či ČSSD nepůjdou ani náhodou), tak co? Žádný větší vliv podle mě nezískají. Podle mě měli hned po revoluci zakázat komunistickou stranu (vůbec netuším proč to neudělali) a vydat zákaz stran, které by ohrožovaly demokracii, což je radikální levice a pravice. Přestože je to trochu paradox, tak dávat šanci radikálům, byť nevelkou, je horší
to bych neřekl. demokracie se ubrání sama, pokud ji lidé, kteří tady žijí, většinově chtějí. pokud ne, budeme mít, co jsme chtěli. odstěhovat se můžeš vždycky.
myslím si, že demokracie je nejlepším z dosavadních systému právě proto, že narozdíl od ostatních systémů má jistý autoregulační mechanismus. pokud je systém autoritářský, musí sahat ke krajním krokům, jako jsou zákazy nejrůznějších hnutí apod. kdežto v demokracii, pokud je ukotvená v podvědomí lidí, nemají za normálních podmínek extrémistické strany a názory příliš velké šance už proto, že jsou extrémistické. to, že má ds voliče a není jich úplně málo je spíše způsobeno frustrací ze sociálních problémů a z problémů s menšinami, než v tom, že by tady bylo tolik lidí, kteří si vládu natolik pravé strany přálo.
podle mne je to úplně stejné, jako s tržním hospodářstvím, které je s demokracií nerozlučně spjato. čím více tržní hospodářství regulujeme, kontrolujeme a omezujeme, tím hůře funguje. s každou nerovnou daní a každým umělým přerozdělením peněz (sociální dávky, podpory, znárodnění) se zpomaluje absolutní bohatnutí společnosti jako celku, protože žádný jednotlivec ani skupina nemůže řídit trh tak efektivně, jako jeho vlastní přirozené mechanismy. stejně tak pokud nějak zasahujeme do chodu demokracie, tak jí tím oslabujeme.
Free or druG free, can't be both.