O všetkom
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: O všetkom (nepřečteno)
Punkuj class 8
whack píše:
to si poziciam
COOLP2009 píše:uz dlhsie nejem vobec maso a uz aj koncim z veskerymi vyrobkami co su od zvierat ale dnes ma napadla taka vec: ake by to bolo keby nikto nejedol zvierata? neskakali by nam tu potom po hlave? nebolo by ich moc vela?
Naopak, keby nejedol zvieratá vôbec nikto, tak by sa takmer úplne vytratili druhy chované pre mäso (najmä sliepky, ktorých je v súčasnosti len na Slovensku zabitých denne viac ako stotisíc).
nejaká veganka
Punkuj class 1
whack: diky za odpoved
Já jako fotbalový fanoušek jsem tohle zaznamenal už dávno. Nemyslím si ale, že by tohle většinu fanoušků pohoršilo, protože UEFA už měla prsty v daleko větších špinavostech a to i proti samotným fanouškům. Trochu mi ale přijde neférové vinit jen UEFU a politické špičky. Můžou za to přece i tamní obyvatelé. Ty psy na ulici nevyhodil nějaký kravaťák z vlády, ale samotní nezodpovědní "obyčejní" (neřekl bych do sebe, že někdy tohle slovo v této souvislosti použiju ) lidé. Mimochodem už jsem se setkal i s názorem, že ten problém je tam už dlouho a že díky pořádání EURA se konečně vyřeší, což je fakt vrchol
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 244
Obdržel děkování: 134× v 114 příspěvcích
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích
Tj fakt moc toto. By mě zajímalo jestli se nechali "napravit" všichni, nebo tohle je součást propagandy - ukázat pár xichtů, které udělali, co chtěli a tím ovlivnit ty, kteří stále vzdorují. Mi řekněte, že to je tak snadné někomu vygumovat mozek a otočit jeho uvažování o 180 stupňů. Ještě je otázka, proč ti punkeři jsou punkeři a co všechno v tom vlastně sami vidí že? Jestli šlo jen o módu a o vzdorování nudě, tak je to pak jasné.
od 17:58 rozhovor s politologem Petrem Robejškem (mimochodem rozhovory s ním jsou vždy velice zajímavé) o Euru z nevšedního úhlu pohledu
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 53