Re: O všetkom (nepřečteno)
Sulec píše:oznacit legendy a kultove skins/streetpunkove kapely za zbytocne a popritom pocuvat bars jaky politicky hiphop napr,a tvrdit o sebe ze som skinhed mi pride dost vtipne ale kazdy mame svoje.. a Loikaemie je apoliticka kapela,antifašisticka ale apoliticka..
a co sa tyka toho clanku z antify tak tie kapely mam v pici,nezaujimaju ma pocuvam znich akurat Endstufe aj to mam len par songov..
edit: Rat a este si mi nepovedal jak si myslel totok "Apolitický skinhead je pro mne zbytečná subkulutra, postavená na pár klišé. Naprosto ztratila kontakt s minulostí s stlais e znich to, čím tak pohrdali."
Ty si ten poslední člověk, který mi bude říkat co si mám myslet, dělat a poslouchat. Prostě nejsem omezený ignorant. A pokecej nekdy s klukama z Liokaemie osobně...
A opravdu dobré kapely jsou u mě třeba: Comrade, The Press, Redskins, Angelic Upstarts, Red London, Red Alert, The Burial, Skin Deep, The Oppressed, Desmond Dekker, Derick Morgan,Toots & Maytals atd. A jsem rebel a na nějaké kozervativní škatulky typu "legenda" a "kultovní" ti z vysoka seru. Kulty a idoly mě nezajímají, mám vlastní hlavu a vkus.
Co na tom chceš vysvětlovat jak jsem to myslel, nemumíš číst? Nebo které slovo není ve tvém slovníku?