O všetkom
Re: O všetkom (nepřečteno)
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
nail píše:hugnito: Takže kdež máš v avatoro "A", tak seš take zkurvené anál? Neustálé posuzování podle jedinců, není to náhodó take proti Tvé srsti?
To máš sice pravdu nadruhou stranu i tvorové s IQ žížaly přežívají jen díky toho, že si pro příště vemou nějaké "ponaučení" a ač třeba neradi tak podezřívají, škatulkují apod. Neznamená to, že když někdo vidí holou palici, že má hned utíkat, ale může si začít třeba dávat majzla co se děje kolem něj. A jestli ten člověk/lidi jsou normální a poznají to z vyplašeného člověka tak mu to můžou odpustit a třeba i dát najevo, že od nich nic nehrozí.
To máte jako s cikánama, i když člověk není rasista a je mu to blbé takhle přemýšlet tak většina takových lidí např. v tramvaji přece jen nejdřív zkontroluje základní znaky toho jestli nepřišli krást (např. baby hrozně řvou aby poutaly pozornost..)
Je to smutné ale je to tak. Kdyby tě Naile kupříkladu pokousal pes asi tvůj příští kontakt s cizým psem bude přece jen s určitým respektem přestože je můžeš mít nadále rád.
nail píše:hugnito: Takže kdež máš v avatoro "A", tak seš take zkurvené anál? Neustálé posuzování podle jedinců, není to náhodó take proti Tvé srsti?
se tak nevztekej, něco pravdy v tom je. podle mě skoro všichni taky maj s těmahle "apolitikama" špatný zkušenosti. taky neřikám že to platí na všechny, ale je tam mnohem větší výskyt debilů než jinde
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
Punkuj class 6
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 28
Obdržel děkování: 16× v 10 příspěvcích
btw. do mě třeba na koncertě jebal i "punkáč" a to jen tak z ničeho nic prostě měl v žíle a něco si dokazoval naštěstí já narozdíl od něj mimo smysly nebyl a jeho holka si ho odvedla takže mě dal konečně pokoj (přiznám se že mám tendence se taky prát když se ožeru -> proto se ale neožírám do takové míry)
jinak k těm házečům prasátek co příjdou rýpat někam na koncert:
doufám jako že jste se tam nedívali jak si vybírají podle toho kdo má nemá jaký účes atd., pochybuju že by jich bylo víc než ostatních a teda podle mě nemáte v takové chvíli váhat ani minutu a máte se do nich pustit a dát jim takovou sadu, že buď příště budou mít slušné chování nebo si dají tu práci a příjde jich víc
Punkuj class 9
Punkuj Moderátor
nail, tvoje blbé reči ma nezaujímajú, určite sa nejedná o žiadne škatuľkovanie, ale z toho, čo som zažil a počul mi je to úplne jasné.
Tu treba napísať, že pojem apolitik je úplne nezmyselný, lebo nikto nie je apolitik. Sú akurát ľudia, ktorí politiku neriešia, ale vyhlasovať o sebe, akí sme veľkí apolitici..to je na smiech.
Potom to aj tak vyzerá, TS nevadia, ale ale ak je niekto "lavičák", to je už zle.