Re: Ake CD,DVD,LP ste si naposledy kupili ? (nepřečteno)
http://www.revolucnipunk.czweb.org
http://czshare.com/?94957
Bakunin Skin Ogrgel píše:trosku mimo temu ale nebudem zakladat. vie niekto vyriesit problem s prehravanim 5 palcovych platni?
Bakunin Skin Ogrgel píše:punkgen: logicky musim dat ramienko na platnu tejto velkosti manualne. problem spociva v tom ze kym ho stihnem polozit gramec si mysli ze je na konci normalnej velkej platne a vracia ramienko naspat. neviem ci to mam skusat az kym mi to proste nevyjde alebo to na mojom technicse neojebem.
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 45
Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích
cretino píše:Takže za poslední dobu to byly tyto Lp platně a CD disky:
punkgen píše:Bakunin Skin Ogrgel píše:punkgen: logicky musim dat ramienko na platnu tejto velkosti manualne. problem spociva v tom ze kym ho stihnem polozit gramec si mysli ze je na konci normalnej velkej platne a vracia ramienko naspat. neviem ci to mam skusat az kym mi to proste nevyjde alebo to na mojom technicse neojebem.
Mať automatické prikladanie ramena na všetky formáty? Úchylačina. To je problém autostopu, vzadu sa väčšinou dá vypnúť. Pri niektorých znáčkách mám pocit, ako keby ich navrhovali ľudia, ktorí v živote platňu nevideli, nieto ešte počuli hrať. Ja som rameno svojho gramofónu vycvičil tak, že som ho rukou nechal zopár krát na mieste, kde chcem, aby skončilo a ide to. Ale pritom sa môže dojebať celú autostop alebo rameno. Celý problém je ten, že sa kedysi na platňu nejebala presná minutáž, aká sa tam zmestí a samozrejme každá lisovňa vyrába svoje matrice, ktorých drážky končia rôzne a majú aj rôzne minutáže (5" od 1:50 do 3:00).
analcrust: V USA začali vyrábať aj hrajúce 2", 3" a 4".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků