Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 16
Obdržel děkování: 15× v 9 příspěvcích
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
Aduseks píše:Můj názor na nácky nebo jak si tet moc rádi povídaj "nacionalisté" jsou prou mě zmrdi!! ale co mne fakt dostalo kdyz jsem hled na a nasel jsem stránku s krásným nadpisem "http://nazipunk.8k.com" tak jsem se podíval a musím povědet že tohle opravdu dost smutná záležitost!! Tohle mi vumec nejde do hlavy, jak se muže punk spojit s "nacionalismem". U mne je tohle opravdu velký svinctvo!!
To všechny kapely, které tam jsou jmenované, jsou nazi? Forward Area a Chaoss Hellas, to je asi jasne, ale co ten Boikott, nebo Kontejner? Nebo A.B.H.? Až tolik do toho nevidím, proto se ptám...
Punkuj Moderátor
http://www.csaf.cz/spravy.php?sprava=1605
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 203
Obdržel děkování: 290× v 237 příspěvcích
Ani mi tak nejde o tenhle článek na zvedavcovi, spíše doporučuji odkazy na články pod ním. Např.:
A demokrati by boli radšej, keby mali mesto polepené nálepkami s hákovými krížmi? Alebo im rovno povoliť hajlovať, ne?
Oni si myslia, že keby si ich ľudia prestali všímať, že s tým prestanú? A keď sa im niekto postaví, je to tiež "extrémista", alebo aspoň "boľševik", či "feťák". Haha, to je v piči.
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
whack píše:A demokrati by boli radšej, keby mali mesto polepené nálepkami s hákovými krížmi? Alebo im rovno povoliť hajlovať, ne?
Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?
Anarki píše:Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?
Nie. Ja by som ich ani nepúšťal medzi ľudí. Oni by nemali mať absolútne žiadne právo na nič. Mal by byť povolený ich odstrel.
A v čom by to bolo dobré, keby sa im umožnila tá "sloboda slova"?
Punkuj class 1
Punkuj class 10
whack píše:Anarki píše:Ja osobne som za absolutnu slobodu slova. A ano, velmi rad by som im dovolil otvorene si na uliciach hajlovat, vykrikovat nejake pomatene hesla a uznavat svojich "prorokov". Ty nie?
Nie. Ja by som ich ani nepúšťal medzi ľudí. Oni by nemali mať absolútne žiadne právo na nič. Mal by byť povolený ich odstrel.
A v čom by to bolo dobré, keby sa im umožnila tá "sloboda slova"?
Tvoje chapanie "slobody" je uplne zhodne s tym co presadzuju momentalne skoro vsetky vlady sveta a ktore urcite aj ty kritizujes, jednoducho kriminalizacia vsetkeho co nie je v sulade s tvojim (ich) nazorom. To je uplne zly postoj ktory moze vies len k totalite a okliestovaniu prav.
Keby si tu Kotleba a jemu podobni curaci mohli pochodovat so zastavami 3 rise a slobodne hajlovat a povedat nahlas svoje nazory a nemuseli by sa ukryvat za "patriotizmus" a "neprisposobive zivly" zlakali by na svoju stranu ovela menej ludi ako teraz. Dalsia vec je ze odpor proti fasizmu a inym totalitarnym prejavom by podla mna mal vychadzat od samotnych ludi a nie od statnej moci (kludne sa na nu spoliehaj, ale je to dvojsecna zbran, ktora skor ci neskor ukroji zo slobody aj tebe), a pokial su ludia v tomto state moc zbabeli alebo lenivi na to aby sa stavali na odpor tyranii na kazdodennej baze, tak si slobodu ani nezasluzia.
If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.
Noam Chomsky
whack píše:To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.
Nacisti, pedofilové, narkomani, anarchisti, vegefašisti atd...pravda no.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
morlum píše:whack píše:To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.
Nacisti, pedofilové, narkomani, anarchisti, vegefašisti atd...pravda no.
hlavne že máš v podpise citát Bakunina "anarchisti, vegefašisti .." alebo ešte tie také konzervatívne eko-fašistické-speciesistické hovná, čo?
Punkuj class 10
whack píše:To všetko dáva zmysel. Ale v dnešnej čudnej spoločnosti nemôžeš vedieť, či v prípade bezbrehej slobody slova by sa ľudia postavili proti nim, alebo by padli do ešte hlbšej apatie a užívali si len svoju "slobodu". V druhom prípade, by tu rôzne živly, ako nacisti, narkomani, pedofili, mali raj na Zemi.
Na toto som ti uz odpovedal v mojom skorsom prispevku, ak su ludia prilis apaticki, lenivi alebo zbabeli na to aby sa postavili niecomu co sa im nepaci, svoju slobodu si nezasluzia...
A k tomu, ty chces radsej statom povolenu neslobodu ako samoregulujucu sa slobodu?
Anarki píše:Na toto som ti uz odpovedal v mojom skorsom prispevku, ak su ludia prilis apaticki, lenivi alebo zbabeli na to aby sa postavili niecomu co sa im nepaci, svoju slobodu si nezasluzia...
A k tomu, ty chces radsej statom povolenu neslobodu ako samoregulujucu sa slobodu?
Samozrejme ze nie. Ale nemyslim si ze je tu nejaka tragicka nesloboda slova. Uz mozes povedat ovela viac, ako pred 20 rokmi. A to, ze nackovia nemozu popierat holokaust mi nevadi, mam snad bojovat za ich prava?
Punkuj class 10
...Opat, ja som za slobodu nazorov, nech si popieraci tvrdia co si tvrdia (oni to inak tvrdia aj teraz, len je to zakazane a tak im media zadarmo robia ovela vacsiu reklamu), je uz len na ludoch aby si zhodnotili vsetky dostupne fakty a urobili si vlastny nazor.
Trestne postihnutelny nazor, to znie uplne ako z romanu od G. Orwella...