O všetkom
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj Moderátor
Re: O všetkom (nepřečteno)
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj class 9
hughito píše:Sulec, nečerpaj len z pravicovo-nacionalisticko-katolíckych zdrojov, tak sa pravdu nedozvieš. To, že ti tam natrepú niečo o židovskom SME, je dosť málo.
ja necerpam zo zjadnych zdrojov netusim co to je za stranku dal som to sem lebo kamos to mal na FB a zdalo sa mi to zaujimave ale ak je v tom clanku co i len 15% pravdivych tak je to na zamyslenie,nemyslis???a co sa tyka SME ci to je alebo nieje zidovsky dennik netusim a je mi to u pici necitam to,to spojenie som pouzil len zo srandy na zaklade klipu PV-novinary na joutube..jediny dennik ktoremu verim a pravidelne ho citam je ŠPORT ..
Punkuj Moderátor
ja necerpam zo zjadnych zdrojov netusim co to je za stranku dal som to sem lebo kamos to mal na FB a zdalo sa mi to zaujimave ale ak je v tom clanku co i len 15% pravdivych tak je to na zamyslenie,nemyslis???a co sa tyka SME ci to je alebo nieje zidovsky dennik netusim a je mi to u pici necitam to,to spojenie som pouzil len zo srandy na zaklade klipu PV-novinary na joutube..jediny dennik ktoremu verim a pravidelne ho citam je ŠPORT ..
morlum: Áno, tak to aj bolo. Ja vlastne ani neviem ako a prečo vznikla tá fáma, že išlo o cigánsku rodinu a hneď sa opäť vytiahol primitívny anticiganizmus a strelec sa začal pomaly vyzdvihovať do neba, div by mu niektorí nepostavili sochu za jeho hrdinský čin.
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
snucho píše:ale urcite je lepsie chodit normalne do skoly nez sa na to vydrbat a skoncit ako troska
odkedy vychodenie skoly urcuje ci skoncis alebo neskoncis ako troska, skola je len priprava na zamestnanie a popravde ucia sa tam dost nepodstatne veci...ako urcite treba mat nejaky rozhlad ale da sa zit uplne normalny a uspesny zivot aj bez skoly...
Punkuj class 6
Punkuj Moderátor
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 12
Punkuj class 9
hughito píše:No aj na výšku idem určite, neviem si predstaviť, že by som skončil po strednej...
co je natom take nepredstavitelne,pride mi to ako keby volado napise ze si nevi predstavit ze by mal feliciu pritom doteraz chodil pesi
Punkuj Moderátor
Sulec píše:hughito píše:No aj na výšku idem určite, neviem si predstaviť, že by som skončil po strednej...
co je natom take nepredstavitelne,pride mi to ako keby volado napise ze si nevi predstavit ze by mal feliciu pritom doteraz chodil pesi
No keďže chodím na gymnázium, tak by som skončil prinajlepšom v nejakej fabrike vo výrobe. A to si naozaj neviem predstaviť (teda, práveže viem, lebo s tým mám priame skúsenosti z brigád).
Takže u mňa je to jasné. Na výške hodlám zotrvať hodne dlho, keďže mám doktorandské ambície.
Ale možno skončím aj v tej fabrike, človek nikdy nevie.
Punkuj class 9
hughito píše:Takže u mňa je to jasné. Na výške hodlám zotrvať hodne dlho, keďže mám doktorandské ambície.
Heh, to já mám taky, ale vzhledem k situaci u nás myslím, že budu mít větší plat ve fabrice.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
..jediná žena čo pochopila mužov už nežije, lebo umrela od smiechu...