TOP 10
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
Re: TOP 10 (nepřečteno)
napriklad
a mimochodom aj Kratky Proces vedel podla mna mrte dobre narabat s textami a aj hudobne to bolo celkom chytlave. ale aj tak nech ich seckych jebe besny pes.
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 1× v 1 příspěvku
nail píše:Morčata na útěku - Při požáru otevřít
to si snad děláš prdel ne?? luštělu náhodou neposloucháš??
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
hasak69 píše:jakej agro rock, Conflict maji hodně dobrou muziku, v novější tvorbě nemaj ani závadný texty, project vandal a jejich vazen doby, je podle mě hudebně i textově jedna z nejlepších desek tohoto roku,jinak muziku na velmi vysoký úrovni maj KBK a to bez debat
Každému podle jeho vkusu, ale tvrdit, že tyhle kapely mají nějakou hodnotu je nesmysl. Pořád to je jenom primitivní rock.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích
morlum píše:whack píše:morlum píše:Jn, když už náckovskou hudbu,tak aspoň trošku inteligentní a ne nějaké pojebané oi. ))))
inteligentná náckovská hudba? daj nejaký typ
Drudkh, Astrofaes, Blood of Kingu, Burzum a další...Všechno je to black metal. Ani jedna kapela sice není vyloženě náckovská( ve smyslu, že by měli náckovské texty), ale lidi, co v nich hrají jsou docela jasní názorově. Všechny kapely mám rád a myslím, že ve srovnání s nějakým Conflict 88, Buldok a podobnýma agro rock záležitostma je ta kvalita neporovnatelná.
Drudkh jsou náckové? Na MySpace mají prohlášení, že se distancují od nácků. Mají parádnbí muziku.4
XindlX píše:nail píše:Morčata na útěku - Při požáru otevřít
to si snad děláš prdel ne?? luštělu náhodou neposloucháš??
Tohle sis u mě posral, dobrá kapela.
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
Radical boys ukazali, ze ako pravi ceski nacionalisti nevedia snad ani slovo po slovensky... "Hudba tvojho svědoma"?
a inak song dost otrasny...ten burzum ale nebol taky hrozny ako tie veci co som pocul predtym ale stale je to taky pomale a tahave...mne sa to proste nepaci..
WDRat píše:Tohle sis u mě posral, dobrá kapela.
cože?? to je fakt luštěla?? doprdele, to je masakr... ale ty holky mi přídou nějaký jiný. já si počkám až budou na sedmičce
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 97
Obdržel děkování: 29× v 25 příspěvcích
Škoda že sa nikde nevyjadrili k tomu koncertu lebo myslím si že nevedeli do čoho idú..ale na druhej strane návšteva bola fajná tak mohli byť spokojný možno viac ľudí z recesie došlo jak keby si spravili koncert niekde inde
WDRat píše:Drudkh jsou náckové? Na MySpace mají prohlášení, že se distancují od nácků. Mají parádnbí muziku.4
Vím, co mají na myspace. To prohlášení je kvůli Season of mist, které náckovské pochybné kapely nevydává a proto je "přinutili" se distancovat od těhle věcí. Jinak, hlavní postava Drudkh je Roman Saenko, který dřív hrál v Hate forest, taky skvělý black mimochodem a s nimi neměl problém hrát na NS akcích. Kdysi s nimi hrál ještě maník z Lutomysl(nsbm), ale ten už tam není. Teď si sám rozhodni, jestli jsou náckové nebo ne.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
dubacikmd píše:Manažér Luštely musí byť fakt frajer, keď dokázal vybaviť také perfektné priestory
Škoda že sa nikde nevyjadrili k tomu koncertu lebo myslím si že nevedeli do čoho idú..ale na druhej strane návšteva bola fajná tak mohli byť spokojný možno viac ľudí z recesie došlo jak keby si spravili koncert niekde inde
niekde na nejakom blogu ci co to bolo lustelackom som cital po tom koncerte jak si chvalili ludi a atmosferu v bude