TOP 10
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
Re: TOP 10 (nepřečteno)
ja mam ako v pici, pocuvaj si co chces, ale co ti uz nestacilo na pankovych textoch? bolo v nich primalo piva, vodky, primitivizmu a rasizmu?
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj class 4
Anarki píše::rofl: pankove texty ti uz nestacia tak si presiel na veci typu: "my uz to vime, 1-2-3-Oi!, svet nezmenime 1-2-3-Oi!, pivo se toci, 1-2-3-Oi!, kto pije moci, 1-2-3-Oi!"
ja mam ako v pici, pocuvaj si co chces, ale co ti uz nestacilo na pankovych textoch? bolo v nich primalo piva, vodky, primitivizmu a rasizmu?
Pochopil jsem, že ten pravý punkový život už není pro mě tzv mít prioritu jezdit po fesťákách, chlastat a užívat si...tenhle život je dobrej když jsi mladý a nemáš žádný povinnosti a starosti, já si takhle žil 6 let. Nestarat se o svět okolo a mít v piči všechny problémy státu - jako ekonomika, politika, zdravotnictví...takhle to prostě nejde. Hrozně pěkný je taky jak punkáči jsou preventivně proti rasismu a nacionalismu a nesnažej se zjistit proč to tak je, jediný argument je, že to jsou vyholený a vygumovaný hlavy. To, že cikáni v ČR jsou agresivnější a rasističtější, než bílý obyvatelstvo jim nedochází...vždyť momentálně je IN být proti rasismu. Odmítám se řadit do jakýkoliv skupiny (punkáč, nácek, SHARP) jsem zkrátka svůj a mám vlastní názory, ale rozhodně jsem vlastenec a vadí mi, když někdo parazituje v našem státě a chci aby se to řešilo reálným způsobem.
Punkuj class 10
Keash píše:Pochopil jsem, že ten pravý punkový život už není pro mě tzv mít prioritu jezdit po fesťákách, chlastat a užívat si...tenhle život je dobrej když jsi mladý a nemáš žádný povinnosti a starosti, já si takhle žil 6 let. Nestarat se o svět okolo a mít v piči všechny problémy státu - jako ekonomika, politika, zdravotnictví...takhle to prostě nejde.
aha a ake riesenie politickych, ekonomickych a problemov so zdravotnictvom nacrtava operace artaban a orlik? ja som tie kapely pocuval a teda nic viac ako hlupy rasizmus, patriotizmus a pitie piva som v tych textoch nenasiel. Tento skinsko-vlastenecky oi punk mi pride v mnohych ohladoch ovela primitivnejsi ako iny punk (samozrejme zalezi od toho co si predstavime pod pojmom "iny punk"). Fakt ze ake rozoberaju temy okrem priatelstva, hrdosti na robotnicku triedu, vlastenectva, piva a futbalu(a este nenavist k politike, co sa podla mna hned vylucuje s riesenim akehokolvek sirsieho problemu)? Neviem ale ja osobne v ani jednej z tychto tem nevidim riesenie na hore spomenute problemy.
Keash píše: Odmítám se řadit do jakýkoliv skupiny (punkáč, nácek, SHARP) jsem zkrátka svůj a mám vlastní názory, ale rozhodně jsem vlastenec a vadí mi, když někdo parazituje v našem státě a chci aby se to řešilo reálným způsobem.
torsku paradox nie?
a sme zase doma, takze vsetky problemy v spolocnosti by sa hned vyriesili poslanim ciganov za hranice? ja ich tu nejdem obhajovat, ale myslim ze tento problem je ovela zlozitejsi, myslis ze keby zrazu nebolo ciganov okamzite by vzrastli platy, prestalo by sa kradnut a bola by 100% zamestnanost? ci ako si to ty predstavujes...dufam ze budes schopny rozumnej diskusie lebo ma to naozaj zaujima..
Keash píše:podobnou reakci jsem čekal, hold jsem vyrostl a punkový texty už mi nestačej, to ale neznamená, že bych si ho občas neposlechl
to že si takovou reakci čekal nemění nic na mym udivení
malá ochutnávka tvejch oblíbenejch braníků
"To je ta cesta, kterou jsi hledal,
která ti nedla dlouho spát.
Tak zašněruj boty a vohrň si džíny
teď už to musíš že vážně brát.
Tvý poslání je svatý, budeš ty svině bít,
negry, cikány a žlutý, nenech je v klidu žít.
negry, cikány a žlutý, nenech je v klidu žít.,,
skutečně gratuluju k velkýmu pokroku
tvoje pochopení důležitosti ekonimiky a zdravotního zabezpečení vyústilo v tohle?
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
Punkuj class 10
Punkuj class 4
Začal bych s tím, že přídavky za děti by dostali pouze ty rodiny, kde děti chodí do školy-tím by se zvedla gramotnost a možnost jí uplatnit v práci. Určitá část přídavků by byla pouze ve formě stravenek na jídlo a podporu v nezaměstnanosti by dostal pouze ten, kdo už někdy pracoval. A samozřejmě stejný metr pro všechny !
na toto téma přiložim trefnou část z knížky od Josefa Lady - Kocour Mikeš, představ si, že by takový obsah knihy měl vyjít dnes
a zajímavý názor od člověka co má blog na idnes.cz:
Punkuj class 4
XindlX píše:Keash píše:podobnou reakci jsem čekal, hold jsem vyrostl a punkový texty už mi nestačej, to ale neznamená, že bych si ho občas neposlechl
to že si takovou reakci čekal nemění nic na mym udivení
malá ochutnávka tvejch oblíbenejch braníků
"To je ta cesta, kterou jsi hledal,
která ti nedla dlouho spát.
Tak zašněruj boty a vohrň si džíny
teď už to musíš že vážně brát.
negry, cikány a žlutý, nenech je v klidu žít.
negry, cikány a žlutý, nenech je v klidu žít.,,
skutečně gratuluju k velkýmu pokroku
tvoje pochopení důležitosti ekonimiky a zdravotního zabezpečení vyústilo v tohle?
stejně jako od Orlíků - Bílá liga, je to zaměřeno pouze na etnika žijící v ČR, kdyby si žili ve svých zemích, je jim to fuk
Punkuj class 5
Keash píše:Valašská liga, Operace Artaban, Braník, Pilsner Oiquell, PrOi!ekt, Buldok, Patria, The Riot, Muerti, Orlík
slaba top 10 secko na jedno kopyto.
Punkuj class 10
Keash píše:Ty to vidíš jen tak, jak se ti to hodí. Operačka nebo Orlíci jsou kultovní kapely s vlasteneckýma textama a zkrátka se mi líběj. Pravej vlastnenec není rasista i když nemá rád cikány...to není rasismus, jen nemá rád určitou skupinu lidí, kteří zneužívají jeho národ.
zneuzivaju tvoj narod to je ako vystrihnute z basnicky z 18. storocia. Ja nemam rad kriminalnikov a zlodejov a je mi jedno ci znasilnuju babky na ulici, narody, zem, ekonomiku alebo mna a je mi taktiez jedno ci su hnedi, zlti, zeleni alebo cerveni, vystrelit ich vsetkych dopice...
Keash píše:To je jako bych řekl, že nemám rád vesnický vožrali, protože jsou to agresivní vidláci a burani-ale taky všichni nejsou takový. Chce stejný práva pro všechny a žádnej dvojí metr. Proč se media nezmiňují o teroru, agresivitě a okrádání cikánů?
ale prosimta ved kazda druha sprava v televiznych novinach je o ciganskych delikventoch, zase tu nerob zo systemu a medii nejakych ochrancov mensin...
Keash píše:Četl jsem o tom jak na Slovensku na nějaký cikánský osady zavedli vodovod, nikdo z obyvatelů NIC neplatil a tak jim ho odpojili...oni ho rozebrali a odvezli do šrotu a pak brečí do kamery jak nemají pitnou vodu a že tam mají děti a že na ně slováci kašlou a že rasismus a podobně...no a co myslíš? ...najednou jim tam začli vozit cisterny s vodou ZDARMA !
co ti poviem, kokoti, ako som uz povedal, je to ovela zlozitejsi problem a zase tolko sa mi to tu rozpisovat nechce, ale vyjadrim sa aspon k tym cisternam, bolo by podla teba lepsie keby sa tam zacala nasledne sirit zltacka, malaria a rozne podobne chroby, pricom male cigancata by chodili do skoly s bielimi detmi a nakazili tou pliagou ostatnych? to by sa ti pacilo viac?
Keash píše:pochybuju že by se tohle dělo, kdyby tam žili bílý lidé. (ten článek je někde na netu i video s tim).
jaj toto mate vy vlastenci obzvlast radi stale sa hrat na tych uboziakov na ktorych je pachana krivda, "cigani maju toto a hento zadarmo, ale keby to bol biely nikto by mu nic nedal"..tak chod zit do geta medzi fetakov a kurvy a snad ta potesi pohar vody zadarmo...
Keash píše:Začal bych s tím, že přídavky za děti by dostali pouze ty rodiny, kde děti chodí do školy-tím by se zvedla gramotnost a možnost jí uplatnit v práci. Určitá část přídavků by byla pouze ve formě stravenek na jídlo a podporu v nezaměstnanosti by dostal pouze ten, kdo už někdy pracoval. A samozřejmě stejný metr pro všechny !
teda neviem ako u vas, ale u nas to tak je...to ze sa so systemom vyjebava ako sa da je uz ina vec...
Punkuj class 9
Keash píše:Operačka nebo Orlíci jsou kultovní kapely
kurva toto uznavam kazdy spravny pravicacky alebo apoliticky skin musi ocuvat orlik lebo je to kultovka,ale to ze je to hudbna tragedia to uz je jedno dopice? a este dotaz,kery song od orliku je vlastenecky?