Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 16
Obdržel děkování: 15× v 9 příspěvcích
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
sidekick píše:peterko radsej sa spytaj svojich kamosov zo stavebneho materialu preco budu hrat v maji v bratislave s friday deliquents kde hra ex clen z Ancestors
No to som zvedavý na reakciu, lebo na každý píčovinu sa vyjadriť vie.
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
Punkuj Moderátor
sidekick píše:peterko radsej sa spytaj svojich kamosov zo stavebneho materialu preco budu hrat v maji v bratislave s friday deliquents kde hra ex clen z Ancestors
Už tam nehrá.
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 5
punkgen píše:sidekick píše:peterko radsej sa spytaj svojich kamosov zo stavebneho materialu preco budu hrat v maji v bratislave s friday deliquents kde hra ex clen z Ancestors
No to som zvedavý na reakciu, lebo na každý píčovinu sa vyjadriť vie.
nemam slov a o tom nic neviem
Punkuj Moderátor
Zatiaľ málo ľudí, ale už prebehli zaujímavé debaty, bolo by fajn, keby tam prispievalo viac ľudí.
Punkuj class 10
Punkuj class 10
Punkuj Moderátor
Aké priame akcie a stretávky ? To je každému jasné, že takéto veci sa neriešia verejne.
Skôr nejaké rady, zážitky, troška histórie...prečo nie ?
hughito píše:Bratia..
Aké priame akcie a stretávky ? To je každému jasné, že takéto veci sa neriešia verejne.
Skôr nejaké rady, zážitky, troška histórie...prečo nie ?
Jasně, ať si to každý přečte...
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Autor: DENÍK/Vít Šimánek„Kolem půlnoci jsme si přáteli povídali před barem. Všimli jsme si, jak se k nám od města blíží skupina lidí. Když byla asi dvacet metrů od nás, začala na nás vulgárně pokřikovat. Všichni utekli do baru, na ulici jsem zůstal jen já sám,“ uvedl mladík, který si nepřál zveřejnit své jméno. Prý alespoň do té doby, než se případ vyšetří.
Útočníci ho podle jeho slov obstoupili. „Na hlavách měli většinou kapuce, jeden kuklu a u dalšího jsem si povšiml vyholené hlavy. Vytáhli si mě mezi sebe a pak jsem dostal ránu pěstí do obličeje. Jeden z nich mě povalil na zem a vyzval ostatní, aby mě zkopali,“ popsal událost mladý muž s podlitinami ve tváři.
Od těžkých zranění jej nejspíš zachránilo to, že mu přišli z baru na pomoc. „Ze země jsem vnímal, jak se to tam mele, a ti neonacisté či hooligans, pak ustoupili,“ vzpomínal.
Strážníci přijeli až po incidentu.
„Zavolal je někdo z nás, skinheadi už ale byli pryč,“ řekl.
Městští policisté sebrali svědecké výpovědi a odjeli. Za půl hodiny byli ale agresoři zpátky.
„Viděli jsme, jak stojí u nedaleké restaurace Haná a vyčkávají, co se bude dít dál. Okamžitě jsme zavolali na policii,“ sdělil napadený mladík.
Hlídka policistů přijela spolu se strážníky a vydala se za zakuklenci. „Nejspíš, aby zjistila jejich totožnost,“ míní muž.
Bitku, kterou jim strážníci popsali jako potyčku mezi místními mladými lidmi, vyšetřují policisté.
„To, jestli v ní figurovali skinheadi, určí až vyšetřování. Osoby s vyholenými hlavami, které byly oblečené do černého, jsme ale na místě prověřovali,“ vyjádřil se Jan Nagy, ředitel prostějovských strážníků.
Jeho zástupce Libor Šebestík si nedokázal vybavit, že by prostějovská městská policie u podobné události někdy zasahovala.
To, že se Prostějovsku provokace extremistů vyhýbají, si před časem pochvaloval Richard Kořínek, šéf olomoucké pobočky humanitární organizace Člověk v tísni. Má k tomu stále důvod?
„O incidentu mám příliš málo informací. Doufám jen, že potyčka nebude mít dohru v podobě něčeho mnohem zásadnějšího, jako jsou například pochody radikálů,“ prohlásil.
Punkuj class 8
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
Jsem z PV a nemusím moc radikální skupiny.Na druhou stranu jsem rád,že tento podnik je trnem v oku některým lidem.Sám jsem několikrát navštívil bar Škorpion.To,co jsem viděl je hnus!Být svědkem jak si dívka na záchodech pere něco přímo do žíly,jak totálně sjetí anarchisti leží bezvládně na zemi v hospodě a nejeví známky života a nad nima v pokleku nějakej dredař motá jointa..Po těcto zkušenostech tam nikdy nevlezu.A mám strach pouště svoji dívku v noci po plumlovské,když jde někam s holkama,aby ju ti zfetovaní humusáci nezačali obtěžovat nebo něco zkoušet!Je to největší pajzl a díra v prostějově!
viz diskuze pod tím článkem. (hlavně, že ten co to psal, má mail bedrich88..)