Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
PEACE
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
PSYJUAN píše::rofl: ohohóó ... tak teda to ste ma teda teraz pobavili Uz vas dotycni vidim jak lezete rovno medzi takych USP haha ... by si dostal na picu skor nez by si tam vobec dosiel, myslim ze na futbale si nebol nikdy asi ty, a ano mas pravdu, ja uz nechodim na futbal, jednak sa na to neda kukat a jednak si celkom vazim zivot ... a za dalsie kokot si akurat tak ty ked si takych jebkov zastavas, sa mi lubi jak 99% takych kokotov picuje na ciganov "bordel robia, nerobá, platime ich my zo svojich daní", kurwa by ma tak zajimalo kolko zaplatime zo svojich daní za policajnäú ochranu na (uz nielen rizikových) zápasoch, za zdemolované štadióny, mesto a podobne.
PEACE
V 17té minutě zku....í slovenští policajti navštívili maďarský sektror a bez jakékoliv vážné příčiny (prý na ně 3 lidi cosi pokřikovali) začali dosti brutálním způsobem mlátit kohokoliv, kdo stál v cestě (důchodce, ženy, děti). Používali teleskopické obušky atd. Mlátili i lidi,co už leželi na zemi. 40-50 lidí zraněných, 3-4 vážně, chvíli dokonce běžela fáma, že jeden zemřel (naštěstí to nebyla pravda). Dosti to připomínalo rok 1992. Během zásahu se ze sektoru Slovanu ozývalo: maďarské kurvy. Po zápase se v Budapešti před slovenskou ambasádou konala demonstrace proti brutálnímu zásahu policie. A další budou následovat.
PS.:Nejbližší je v Budapešti v sobotu ve 14:00...
hughito píše:PSYJUAN píše::rofl: ohohóó ... tak teda to ste ma teda teraz pobavili Uz vas dotycni vidim jak lezete rovno medzi takych USP haha ... by si dostal na picu skor nez by si tam vobec dosiel, myslim ze na futbale si nebol nikdy asi ty, a ano mas pravdu, ja uz nechodim na futbal, jednak sa na to neda kukat a jednak si celkom vazim zivot ... a za dalsie kokot si akurat tak ty ked si takych jebkov zastavas, sa mi lubi jak 99% takych kokotov picuje na ciganov "bordel robia, nerobá, platime ich my zo svojich daní", kurwa by ma tak zajimalo kolko zaplatime zo svojich daní za policajnäú ochranu na (uz nielen rizikových) zápasoch, za zdemolované štadióny, mesto a podobne.
PEACE
Neviem či si reagoval na mňa, ale ak áno, tak si ešte raz poriadne prečítaj moje príspevky. Máš to pomýlené.
btw :
- Kód:
V 17té minutě zku....í slovenští policajti navštívili maďarský sektror a bez jakékoliv vážné příčiny (prý na ně 3 lidi cosi pokřikovali) začali dosti brutálním způsobem mlátit kohokoliv, kdo stál v cestě (důchodce, ženy, děti). Používali teleskopické obušky atd. Mlátili i lidi,co už leželi na zemi. 40-50 lidí zraněných, 3-4 vážně, chvíli dokonce běžela fáma, že jeden zemřel (naštěstí to nebyla pravda). Dosti to připomínalo rok 1992. Během zásahu se ze sektoru Slovanu ozývalo: maďarské kurvy. Po zápase se v Budapešti před slovenskou ambasádou konala demonstrace proti brutálnímu zásahu policie. A další budou následovat.
Fakt adekvátny zákrok zo strany polície. Kde sú tie vaše posmešné smajlíky ?
peterko píše:Punk_Riot píše:ved to už zbadá, že či dotyčný patrí k hools, alebo nie.
mimochodom, chcel by som byť fízlom na futbale.
aj teba ked si bol maly odstrkovali, vskole sa ti smialy, a potrebujes si nejak vyrovnat komlexy?
Punk_Riot píše:mimochodom, chcel by som byť fízlom na futbale.
Punkuj Moderátor
kyotomotel píše:hughito píše:PSYJUAN píše::rofl: ohohóó ... tak teda to ste ma teda teraz pobavili Uz vas dotycni vidim jak lezete rovno medzi takych USP haha ... by si dostal na picu skor nez by si tam vobec dosiel, myslim ze na futbale si nebol nikdy asi ty, a ano mas pravdu, ja uz nechodim na futbal, jednak sa na to neda kukat a jednak si celkom vazim zivot ... a za dalsie kokot si akurat tak ty ked si takych jebkov zastavas, sa mi lubi jak 99% takych kokotov picuje na ciganov "bordel robia, nerobá, platime ich my zo svojich daní", kurwa by ma tak zajimalo kolko zaplatime zo svojich daní za policajnäú ochranu na (uz nielen rizikových) zápasoch, za zdemolované štadióny, mesto a podobne.
PEACE
Neviem či si reagoval na mňa, ale ak áno, tak si ešte raz poriadne prečítaj moje príspevky. Máš to pomýlené.
btw :
- Kód:
Fakt adekvátny zákrok zo strany polície. Kde sú tie vaše posmešné smajlíky ?
spokojny?....jj, ty mas tajne zdroje, od ruskych agentov ktory to tam mali vsetko podpalcom a setko videli, s akej stranky to sosas? bolismevsade.sk?...inac jaksi si zabudol, ze slovanistou tiez pred zapasom kludnili...par ich tam figuruje a okolo vrazdy tupeho...no vsak naco, nic netreba robit proti takym...sa len kukat a vyrevovat tu na forach ze ACAB...a rodiny potom nejdu na futbal, ne kvoli fizlom ale primitivom a debilom...uz dospej...
hughito píše:Áno, som kokot a ty lietadlo. Dospej ty, vidím, že nevieš si ani dať dokopy to, čo sa tu snažím napísať.
Punkuj class 9
PSYJUAN píše:reagoval som na sulca, ale ked si taky mudry tak povedz v com to mam pomylene ? Hned na zacatku som povedal ze si fizlov nezastavam, ale teraz dostali nakladacku hools a zasluzene , tak preco s tym mas problem ? zastavas si ich ?
Punkuj class 9
kyotomotel píše:[
ale aj videl som uz aj take, ako hliadka prisla na jeden festival, organizator ci co to bol im povedal, "nedavajte fukat, je tu vela mladistvych nechcem kvoli nim mat problemi, a aj ostatny co tu prisli", otocili to, zobrali jednu cestou co mala vyron na nohe na vlakovu stanicu aby sa mala jak dostat domov
...
Punkuj Moderátor
kyotomotel píše:hughito píše:Áno, som kokot a ty lietadlo. Dospej ty, vidím, že nevieš si ani dať dokopy to, čo sa tu snažím napísať.
nesi kokot, si len naivny , ja si to davam dokopy, podla teba ze sice fizli su kokoti (su aj normalny aj kokoti, ktory hlavne to svoje postavenie vyuzivaju na ziskavanie penazi, obchod s drogami atd.), a ze nemali preco fizli zakrocit na stadione....a ze proste fizlov nic ine nebavi, len cely den sa isto tesia nato, ako vypadnu z domu od rodiny a ze koho zas zmlatia.....vzdy ked ma pre nieco fizli capli, bol som si sam vedomi ze som spravil blbost, hoci aj pre somarinu ze se sme natahovali bavlnenu nit pomedzi lampy atd. kludne si mohol nekto hlavu rozbit na bicykli...az ked by sa neco stalo mozno by som si to uvedomil, a od toho tu su predist nasledkom,...mozno by sa nestalo nic, keby nic neurobili na stadione....alebo mozno by tam bolo viac zranenych, a zase by boli najhorsi lebo tam neboli, (uz si ta viem predstavit co by si tu pisal, ako nic neurobili a ako ich podporuju atd. , no ma to zmysel???,
ale aj videl som uz aj take, ako hliadka prisla na jeden festival, organizator ci co to bol im povedal, "nedavajte fukat, je tu vela mladistvych nechcem kvoli nim mat problemi, a aj ostatny co tu prisli", otocili to, zobrali jednu cestou co mala vyron na nohe na vlakovu stanicu aby sa mala jak dostat domov
...nechapem len jednemu, ze ak sa neco robi proti nacionalizmu, tak je zle tak isto ako ked sa nic nerobi...tak neviem...asi si preto to tvoje 161 na hlave daj funkciu IF
hughito píše:Ja sa nezastávam fízlov, ani nazi hooligans. Hools scénu celkom sledujem, preto už môžem posúdiť, že polícia veľa krát zaútočila neadekvátne a niektorí jedinci si to doslova užívali. Samozrejme, nemôžem nahádzať všetkých do jedného mecha, určite sú aj normálni fízli.
Takisto schvaľujem to, že keď robia fanúšikovia bordel, alebo hajlujú ( to bol vraj dôvod na tento zásah v DS podľa premiéra Fica ) treba rázne zakročiť, takéto prejavy nemajú byť tolerované.
Ale stále si stojím za tým, že ten útok v DA nebol adekvátny, je na to veľa zdrojov ( žiadne v bolismevsade.sk , ale od ľudí, čo tam boli ) tak nie je čo riešiť. Nejaký slovný útok od pár primitívov predsa nemôže byť dôvodom k brutálnemu attacku, kde takmer prišiel človek o život.
Ja som vlastne reagoval do tejto témy preto, lebo ma nahnevalo, keď tu niekto napísal, že fanúšikov treba biť už len z princípu, lebo sú URČITE VŠETCI hools, fašisti, nacisti a neviem čo všetko. Prečo by mal normálny fanúšik, ktorý chce fandiť v zdravej miere doplácať na debilov, a to až tak, že je odvezený vrtuľníkom do nemcnice ? Aj takto si treba položiť otázku.
A je tu aj ďalšia vec. Tento zbytočný útok na maďarských fanúšikov, len zväčšil už aj tak dosť vysoké napätie medzi Slovákmi a Maďarmi. Zásah ACABov dal podnet na rôzne akcie, ktoré organizujú maďarskí fašisti, Jobbik, maďarské gardy a ďalší pod. kokoti. Už sa pália vlajky, škrtajú nápisy, strieka po domoch. Politici sa tiež nezaprú svojimi vyhláseniami a už je oheň na streche. Dmnc...
Punkuj Moderátor
...stale poviem to iste, nikto nevie ci by nebolo este horsie keby tam neboli, ten dotycni zevraj dostal epilepticky zachvat...fajn ale je to asi len zasterka to verim no,
v tom je problem, ze madari to zobrali zo stranky..ze dostali preto bo su "madari" a nie kvoli tomu ze to boli nacionalisti.....to ze dostali len oni celkom pravda neni, lebo pred zapasom si to odniesli slovanisti, aj video najdes...nj tak finito uz
sulec: no prave som sa snazil vyzdvihnut to mizive percento...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků