Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
hughito píše:V tom RUSKU je to u6 fakt hrozné...r.i.p.
v rusku to vždy bolo hrozné
hughito píše:V tom RUSKU je to u6 fakt hrozné...r.i.p.
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 33× v 24 příspěvcích
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 5
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
PSYJUAN píše:no čo jak sa vam lubil zapas DAC DS vs Slovan Bratislava ? hehe, ja teda moc chlpatych nemusim, ale ked vidim jak tam železnymi obuškami mlatia tych "chudačikov" do krvi, tak mi to vždy zdvihne naladu
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 0
PSYJUAN píše:no čo jak sa vam lubil zapas DAC DS vs Slovan Bratislava ? hehe, ja teda moc chlpatych nemusim, ale ked vidim jak tam železnymi obuškami mlatia tych "chudačikov" do krvi, tak mi to vždy zdvihne naladu
Punkuj class 10
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 3× v 1 příspěvku
Sulec píše: alebo 12 rocny chlapec co dosol s tatkom na fotbal ..skurveny policajny stat
Sulec píše:PSYJUAN píše:no čo jak sa vam lubil zapas DAC DS vs Slovan Bratislava ? hehe, ja teda moc chlpatych nemusim, ale ked vidim jak tam železnymi obuškami mlatia tych "chudačikov" do krvi, tak mi to vždy zdvihne naladu
ty prijeb co ti natom moze zdvihnut naladu ? vsetci moralisti vidite akurat to ze policia zasiahla v pravom proti bande "hools" ale nikdo nevidi to ze ta primitivna banda v uniformach nepozera nato ci si 100kilovy chuligan z Budapeste alebo 12 rocny chlapec co dosol s tatkom na fotbal ..skurveny policajny stat
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 0
kyotomotel píše:Sulec píše:PSYJUAN píše:no čo jak sa vam lubil zapas DAC DS vs Slovan Bratislava ? hehe, ja teda moc chlpatych nemusim, ale ked vidim jak tam železnymi obuškami mlatia tych "chudačikov" do krvi, tak mi to vždy zdvihne naladu
ty prijeb co ti natom moze zdvihnut naladu ? vsetci moralisti vidite akurat to ze policia zasiahla v pravom proti bande "hools" ale nikdo nevidi to ze ta primitivna banda v uniformach nepozera nato ci si 100kilovy chuligan z Budapeste alebo 12 rocny chlapec co dosol s tatkom na fotbal ..skurveny policajny stat
no som cakal, zase nekto len tak zapoti...co ty si bol ten 12 rocny s tatkom?, alebo de si so vyhrabal?.....ACAB a pobobne furt hluposti, nie nelutujem ich...ked sa bojuje proti nacionalizmu je zle, ked sa nerobi nic zase je podla vas zle, ...12 rocny chlapec s madarska si nenosi na futbal boxery, obusky alebo boty so zeleznymi hrotmi....a uz vobec mas futbal DAC a slovan a pride 1000fanusikov z Ferencevarosu z vlajkami Trianonu, tak kurva...kto tu robi bordel?...zase nacionalizmus, k tomu sa pridaju primitivy zo SR a je to..a potom pridu fizli a ty su furt najhorsi...maly ich nechat ne? nech sa pobiju?.a k tomu nafuknute mediami a politikmi....ked poliaci dostali nedavno....nebol s toho taky osial ako teraz, srali na tych debilov...a teraz? palia slovenske vlajky v madarsku rozne debilne hnutia typu Jobbik, a v konecnom dosledku zase ludia v pohranici budu najviac trpiet...dneska nejaky zastrelili dvoch romov v madarsku...
Sulec píše:kyotomotel píše:Sulec píše:
no som cakal, zase nekto len tak zapoti...co ty si bol ten 12 rocny s tatkom?, alebo de si so vyhrabal?.....ACAB a pobobne furt hluposti, nie nelutujem ich...ked sa bojuje proti nacionalizmu je zle, ked sa nerobi nic zase je podla vas zle, ...12 rocny chlapec s madarska si nenosi na futbal boxery, obusky alebo boty so zeleznymi hrotmi....a uz vobec mas futbal DAC a slovan a pride 1000fanusikov z Ferencevarosu z vlajkami Trianonu, tak kurva...kto tu robi bordel?...zase nacionalizmus, k tomu sa pridaju primitivy zo SR a je to..a potom pridu fizli a ty su furt najhorsi...maly ich nechat ne? nech sa pobiju?.a k tomu nafuknute mediami a politikmi....ked poliaci dostali nedavno....nebol s toho taky osial ako teraz, srali na tych debilov...a teraz? palia slovenske vlajky v madarsku rozne debilne hnutia typu Jobbik, a v konecnom dosledku zase ludia v pohranici budu najviac trpiet...dneska nejaky zastrelili dvoch romov v madarsku...
picoviny nakladas,kde si videl 1000 fans Ferencvarosu si asi kukal zaznam s madarskej ligy..pozri sa co sa robi na stadionoch,vid finale pohara v Ziline koli bande primitivov kery robia bordel brutalny zasah a represie voci vsetkym fans na tribune,derby Sparta-Slavia na jar na Letnej,slzne granaty v sektore hosti kde ver ci nie bolo vela otcov zo synami,zeny a ludia co s vandalizmom nemaju nic spolocne,v Ziline fizli dobyli 50! rocneho fanusika Slovana pripadov ked sa kokot v uniforme odbavoval bitim fans na stadione je neurekom ale precoked sa dokazali vysporiadat s hools na zapade preco to nedokazu unas? ja neobhajujem hools ktory na Slovensku z 90tich percent nackovia a podobna zberba ja obhajujem normalnych ludi na tribunach ktorym ide fandenie a nie o politiku,bitky s acabmi a vytrznosti..preco nevytiahnu z davu tych co robia zlobu preco biju hlava nehlava kazdeho kto im pride pod ruku? a co sa tyka poliakov,neboj sa nic fizli sa pekne zbadavali s kym sa dostali do konfliktov,to ze media nenapisu ze fizly nedostali peknu nakladacku neznamena ze to neni pravda..a co sa tyka madarov ano palia nase vlajky,ano trepu nezmysli o Trianole ale ide o par sfanatizovanych primitivov nie o cely narod..a na druhej strane nepocul som ze by sa neaky vysoko postaveny madarsky politik viadroval o Slovakoch tak ako sa vyjadruje o Madaroch ten primitiv Slota...
PSYJUAN píše:ja nepišem chvalospevi o policajtoch, ja poznam ich praktiky, ale ruku na srdce, kukni si to to niekde na sme.sk ešte raz a povedz či si naozaj mysliš že tam boli otcovia zo synmi. Pretože ta tribuna bola vyslovene plna iba madarskych ultras. A aj ked som zaryti anti-slotista, tak je pravda ze nedosli tie stovky madarskych hools na to aby si kukli zapas DS z BA ... A to co pises o tych poliakoch, ano je to pravda, policajti dostali na picu lebo polaci po nich zacali hadzat co im prislo pod ruku, a prave preto ich tam potom dosli zmasakrovat. To iste bolo aj tu, pravo na to mali, bohuzial to ze nektory fizly si budchnbu aj do nevinnych aby si vybili svoje komplexi je vec druha. A sak teraz si na tom budu prihrievat polievocku aj madari aj "hejslováci"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník