Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
Fakt super. On do tebe slovy, ty do něj nožem...
Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Big Muscle píše:takže se mohl udělat stejný topic "střet s náckama" (teda pokud tu už neni) a všechno psát do toho
Punkuj class 6
Obdržel děkování: 6× v 5 příspěvcích
Punkuj class 7
tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka ....
humus píše:tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka ....
naprosto přesně (ale fakt) můj případ ... taky tahibox a uplně to co si napsal prostě
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 1
tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka .... fakt jakoze nazory tipu s "cikánama" na sibiř, do plynu, atd, to jako pardon ale to nemuze vyhodit z huby nikdo jiny nez vypatlany ortodoxni debil s prominutim ...
Punkuj class 9
tybinlove píše:hm to ja chodim s jednim nackem do tridy a jako on je to docela na pohodu clovek ve spouste veci se domluvime a tak, ale jakmile dojde na jeho stupidni blby vypatlany plesaty nazory tak bych se do nej nejradsi pustil nejveci problem je ze on chodi na nejaky thai a ja mam ruce jak paratka .... fakt jakoze nazory tipu s "cikánama" na sibiř, do plynu, atd, to jako pardon ale to nemuze vyhodit z huby nikdo jiny nez vypatlany ortodoxni debil s prominutim ...
Punkuj class 2
Poděkoval ostatním: 2
Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali
mikejz píše:Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali
Mě by zas zajímalo, pokud se stavím k této situaci stejně jako Ty, jestli by se tu objevil topic "Češi někoho pobodali", kdyby někoho pobodal nějakej Čech? Toto píšu, jako reakci, na to, že porovnáváš národnost a příslušnost k nějaké skupině. Když to řeknu "polopaticky", tak cikánem se narodíš, náckem se staneš jen díky svým uchorýmu mozku
mikejz píše:Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali
Mě by zas zajímalo, pokud se stavím k této situaci stejně jako Ty, jestli by se tu objevil topic "Češi někoho pobodali", kdyby někoho pobodal nějakej Čech? Toto píšu, jako reakci, na to, že porovnáváš národnost a příslušnost k nějaké skupině. Když to řeknu "polopaticky", tak cikánem se narodíš, náckem se staneš jen díky svým uchorýmu mozku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků