Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
t-age píše:Podle mě měli hned po revoluci zakázat komunistickou stranu (vůbec netuším proč to neudělali)
t-age píše:Podle mě měli hned po revoluci zakázat komunistickou stranu (vůbec netuším proč to neudělali)
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
MartinB píše:Protože jinak by dneska v Parlamentu nikdo neseděl.
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj class 6
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 1
Punkuj class 5
Keash píše:od začátku jsem byl proti rozpuštění, protože teď se absolutně nic nezmění a ještě se to zhorší...je jistý, že už teď existuje DS znova, pouze pod jiným názvem...navíc se k nim teď přidají i ty lidi, kterym se nelíbí, že systém si dělá co chce a může si rozpustit jakoukoliv politickou stranu a to v demokracii, kde by každá strana měla mít právo na to se vyjádřit, jen z důvodu ohrožení opozicí - což budou hlavně nespokojení lidi středního věku...navíc podle této logiky by se měly rozpouštět i další strany jako v první řadě komunisti
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 12
morlum píše:
Ale je. Před předminulý rok nebo kdy to bylo, když se nácci snažili projít židovskou čtvrtí v Praze, tak jim v tom taky zabránili "normální" lidi a ne antifa. A pochybuju o tom, že náckům v Drážďanech zabránili v pochodu militatní antifašisté, ale byli spíš právě ti normální obyvatelé města.
Punkuj Moderátor
Ale je. Před předminulý rok nebo kdy to bylo, když se nácci snažili projít židovskou čtvrtí v Praze, tak jim v tom taky zabránili "normální" lidi a ne antifa. A pochybuju o tom, že náckům v Drážďanech zabránili v pochodu militatní antifašisté, ale byli spíš právě ti normální obyvatelé města.
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 45
Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích
snucho píše:Keash píše:od začátku jsem byl proti rozpuštění, protože teď se absolutně nic nezmění a ještě se to zhorší...je jistý, že už teď existuje DS znova, pouze pod jiným názvem...navíc se k nim teď přidají i ty lidi, kterym se nelíbí, že systém si dělá co chce a může si rozpustit jakoukoliv politickou stranu a to v demokracii, kde by každá strana měla mít právo na to se vyjádřit, jen z důvodu ohrožení opozicí - což budou hlavně nespokojení lidi středního věku...navíc podle této logiky by se měly rozpouštět i další strany jako v první řadě komunisti
na tom zruseni DS podla mna neco bude ked ta zaloba mala okolo 900 stran tak to podla mna neboli len nejake vymysli.. a porovnavat komunisticku stranu a DS je trochu blbe ne ? ked si to zoberes tak DS priamo vystupuje proti niektorym skupinam obyvatelstva (co je asi hlavny fakt preco ju rozpustili) atd. pricom komunisti ani ne.
(a nezastavam sa ani jednych ani druhych ani statu ani nicoho, jeto moje subjektivne zhodnotenie)
Rudies píše:snucho píše:Keash píše:od začátku jsem byl proti rozpuštění, protože teď se absolutně nic nezmění a ještě se to zhorší...je jistý, že už teď existuje DS znova, pouze pod jiným názvem...navíc se k nim teď přidají i ty lidi, kterym se nelíbí, že systém si dělá co chce a může si rozpustit jakoukoliv politickou stranu a to v demokracii, kde by každá strana měla mít právo na to se vyjádřit, jen z důvodu ohrožení opozicí - což budou hlavně nespokojení lidi středního věku...navíc podle této logiky by se měly rozpouštět i další strany jako v první řadě komunisti
na tom zruseni DS podla mna neco bude ked ta zaloba mala okolo 900 stran tak to podla mna neboli len nejake vymysli.. a porovnavat komunisticku stranu a DS je trochu blbe ne ? ked si to zoberes tak DS priamo vystupuje proti niektorym skupinam obyvatelstva (co je asi hlavny fakt preco ju rozpustili) atd. pricom komunisti ani ne.
(a nezastavam sa ani jednych ani druhych ani statu ani nicoho, jeto moje subjektivne zhodnotenie)
Souhlasim s tebou, že nelze srovnávat DS a KSCM a to hlavně z důvodu, že DS byla nebezpečná jak s ideologického, tak i fyzického důvodu (Janov apod.).Kdežto komunisti (KSCM) ty sou možná tak nebezpečný z ideologickýho důvodu ale určitě ne z fyzickýho a existujou tu daleko názorově extrémější komunistické (hlavně mládežnické) organizace jako je stalinistický SMKČ a určitý boševický vliv je znát i v KSM ale když se podívate na jejich členy,sou to samý studentíci přechytračelý,idealisti a hlavně pokrytci,který jsou v podstatě absolutně nebezpečný,protože kdo by je bral vážně,proto podle mě neni důvod je zakazovat.Jinak doporučeju shlédnout dokument čt1 Kupředu levá,kupředu pravá (jeden extrem jak druhej).
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 45
Obdržel děkování: 59× v 44 příspěvcích
Titus píše:mikejz píše:Big Muscle píše:je smutný to, co se stalo a všechny nácky bych postřílel... ale na druhou stranu by mě zajímalo, jestli by tady existoval tento topik, kdyby např. cigáni někoho pobodali
Mě by zas zajímalo, pokud se stavím k této situaci stejně jako Ty, jestli by se tu objevil topic "Češi někoho pobodali", kdyby někoho pobodal nějakej Čech? Toto píšu, jako reakci, na to, že porovnáváš národnost a příslušnost k nějaké skupině. Když to řeknu "polopaticky", tak cikánem se narodíš, náckem se staneš jen díky svým uchorýmu mozku
tebe už jebe z tých cigánov žil si nejakou cigánskou rodinou v v susedstve?
Punkuj class 9
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků