Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
Titus píše:narážaš na knihu Průmysl Holokaustu? mal som tú knihu doma a Finkelstein nepopiera holokaust, iba popisuje ako holokaustom osrpavedlňuje Izrael svoju agresívnu politiku... zdá sa mi že v tam aj píše, že mu v koncetrákoch umrela polka rodiny
Presne tú knihu som mal na mysli. Niekde na nete bola na ňu recka a v nej sa písalo, že je tam spomenuté aj popieranie holokaustu a rôznych koncentračných táborov. Ak ju nájdem, tak sem hodím link.
romco_raz píše:no, neviem ci to bola zrovna kniha o popieraní holokaustu..mna skor jebe ze holokaust je politicke tabu a akonahle ho chce niekto blizsie studovat alebo hlada pravdu napr. o pocte obeti a doklada pritom dokazy a argumenty, ihned je trestne stihany..kurva sak to je veda hadam nie.. ale necital som tu knihu takze si autora nezastavam.
Tiež nie som za to, aby história bola daná zákonmi.
DYI label a distribúcia CDs, vinylov, tričiek, nášiviek, odznakov, zinov a kníh: http://www.distro.punkgen.sk
PUNKGEN:
Koncerty, fotoarchív, články, recenzie, reporty, texty, akordy, diskusia na: http://www.punkgen.sk
Punkuj Moderátor
Punkuj V.I.P.
Punkuj class 4
Punkuj V.I.P.
Pri tomto sa nikto neoháňa holokaustom, použili holokaust na dosiahnutie židovského štátu desiatky rokov dozadu, odvtedy sa generácie vymenili a nikto zo súčasných izraelčanov nemá na tom podiel. Nesúhlasím s tým, čo izrael robí(alebo skôr s tým ako to robí), ale vo väčšine prípadov nemá inú možnosť. Ak by nemal spojencov, už dávno ako štát neexistuje. Nemôžu si robiť čo chcú, ani nemôžu útočiť na koho chcú. Na nikoho neútočia len tak z dlhej chvíle.
Tvoj citát nič nedokazuje. Neviem kto to povedal a je to úplne mimo toho o čom sa rozprávame. Stále si neuviedol konkrétny prípad, kedy sa izrael oháňal holokaustom na ospravedlnenie svojho konania.
Punkuj class 4
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích
A IMHO spousty práce v boji proti sionismu odvádí Chomsky, je to frajer.
Punkuj V.I.P.
Povedal som, že nesúhlasím s tým, ako to izrael robí, podľa môjho názoru by mal postúpiť isté územia palestíne, ale zároveň na tých územiach na ktoré si palestínčania nárokujú žijú milióny židov. Ako by si to vyriešil?
Vojnové zverstvá sa dejú všade (a celkom netuším, čo to má spoločné s holokaustom ako zámienkou, drž sa témy), nieje to obmedzené len na vojakov izraela a vojakov necivilizovaných krajín(rovnaké incidenty boli u vojakov usa, ruska, británie, nemecka a poľska. a zrejme kopy dalších štátov). A takisto by si mal vedieť, akú silu má vojenský rozkaz. Skús sa aj na izrael pozrieť nie ako na abstraktný štát, ako na sionistického krvelačného démona. Aj tam žijú ľudia ako my, ktorí nenesú zodpovednosť za to, čo sa deje, individuálne osobnosti. Čo by si robil, keby si bol žid?
Punkuj class 4
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 90× v 84 příspěvcích
WDRat píše:Posrané náboženství, hranice a území. Dá se žít i bez toho.
yeah!
Hovna nežeru, ani když mám hlad.
romco_raz píše:..prosimta..uz len to ze lobuju v kazdej riti sveta o zakone popierania holokaustu je picovina propagandisticka, tu netreba hladat ani ziadne zamienky ..lenze tu uz ide aj o praktiky izraelskej vlady v dnesnej dobe, pocnuc utlacanim arabskej mensiny (ktora tam zije od pociatku vzniku tohto statu) az po vrazdenie palestinskych civilistov izraelskou armadou, ktora dostava rozkazy typu "Vždy, keď zaútočíme na dom, mali sme vyvaliť dvere a spustiť dnu streľbu" (citujem vojnového izraelskeho veterana) ...je to len moj skromny prehliadnutelny nazor, ale nemyslim si, ze by taketo svinstva v dnesnej dobe mohli pachat vojaci "demokratickej" krajiny pokial by to neboli vojaci Izraela, krajiny, ktorej je vsetko prepacene ..izrael mohol milionkrat podpisat mierove zmluvy ale vyzera to tak ze ani nemaju zaujem....sak ich vlada nerespektuje rozhodnutia najvyssieho sudu!!myslim ze to je chore
existuje taky stary vyrok, vo vojne neexistuje zakon.. a to je svata pravda, je uplne jedno ci je to vojak Izraelu, USA? Slovenska, Talianska, ci koho... vojna nepozna zakon.. vo vojne je dovolene vsetko
inak nic v zlom, ale v tvojom dalsom prispevku sa mi strasne paci, ze zije tam silna punkacska scena.. dpc ako keby punkaci boli ti, ktori chcu menit svet.. vecsina punkacov co poznam su najebane trosky a o politiku sa zaujmaju v style Exploited Beat the bastard bez podlozenych argumentov, ci s uplnou nevedomostou aktualnej svetovej politiky ci co i len vnutornej.. nepochybujem ze v Izraely su i mysliaci ludia, ktori vyzeraju ako punkaci, ale ze by ma prave srala situacia v Izraely kvoli punkacom.. sry ale smiesne.. tymto prispevkom nechcem utocit na punkacov, chcem skor upozornit na prezivajuci postargument, ktoreho realnost je davno oviata vetrom, ze punkac je slobodomyselny a uvedomely clovek, ktory vykonava svoj protest voci spolocnosti z akejsi vnutornej ontologickej priciny
Punkuj class 9