Náckové na sto způsobů (vše o nich sem)
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 0
Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
Keash píše:jo tu diskuzi jsem cetl taky, jen clovek nesmi verit vsemu co vidi protoze nekteri lidi nerikaji vzdy pravdu...celkove na me ten prispevek pusobi velmi neverohodne uz tim jak na zacatku pise ze nema rad radikaly atd atd. Navic jiste bude obrovska nahoda ze pisateluv email je bedrich88@centrum.cz
Můžete to být ročník ale
Punkuj class 8
JJ, nějak tak začínaly i SS a SA jednotky. Za chvíli bude v těch ochranných sborech zmatek, Národní strana má taky svoje.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj class 4
Punkuj V.I.P.
Obdržel děkování: 4× v 3 příspěvcích
Keash píše:...a nevim jak vy ale Vandase mam celkem rad...
V tom případě byl ti doporučil jiné fórum, například nemamradcernyazidy-costimmamdelat.ss
Punkuj Moderátor
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj class 2
Keash píše:volebni program DS se mi zamlouva ze vsech aktivnich politickych stran nejvic, skoda ze jsou slozeni prevazne z clenu Odporu a Autonomnich nacionalistu kteri jsou silne pravicovy neonacisti a nevim jak vy ale Vandase mam celkem rad...
Jo, program se zdá celkem dobrej, ale volit je v žádném případě nebudu z výše zmíněných důvodů. Předseda Vandas pro mě představuje naprosto nedůvěryhodného člověka - jednak popírá, že v jeho straně je mnoho neonacistů (což je nezvratitelný fakt) a dále prohlásil v jednom rozhovoru, že vůbec nezná "nějaký" Národní odpor Dále DS se označuje za především českou stranu, což je absolutní blábol - (neo)nacismus představuje pro Čechy stejné nebezpečí jako bolševismus či většina našich r....... spoluobčanů Jediná silnější česká strana je NS, ale ta mi zase nevyhovuje z jiných důvodů...
Punkuj class 4
trejvis77 píše:...Jediná silnější česká strana je NS, ale ta mi zase nevyhovuje z jiných důvodů...
jakych duvodu?
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Cítíte-li stejně jako my, členové přípravného výboru, potřebu existence politické síly, která by:
█ reprezentovala snahu o zachování svobody šíření informací,
█ reprezentovala snahu o ochranu a zachování soukromí,
█ prosazovala novou legislativu respektující elementární sociologické změny, ke kterým došlo vznikem Internetu jako nástroje neomezeného způsobu sdílení informace, a to zejména, avšak nikoliv výhradně, ve vztahu k právům občana odvozených od elementárních lidských práv a k odvozeným právům autorů na přiměřený užitek a prospěch z jimi vytvořeného díla
-neni to piratska strana ve smyslu legalizace WAREZu, ale i tak je to pro me nejsympatictejsi politika
Who controls the present controls the past.
Keash píše:trejvis77 píše:...Jediná silnější česká strana je NS, ale ta mi zase nevyhovuje z jiných důvodů...
jakych duvodu?
hlavní důvody jsou asi tyto: ... požadujeme vystoupení ČR z EU (netvrdím, že jsem fanoušek EU, ale nejsme natolik ekonomicky a politicky silný stát, abychom si to mohli dovolit a nestojím o izolaci jako třeba v Bělorusku), jejich snaha vyvézt Romy do Indie (působí trochu regresivním dojmem, pokud to srovnáš s jejich stanovami a programem, který se tváří celkem inteligentně.. tady tento výrok bych spíš tipoval na NO, takže tím pádem u mě klesli a je víc než jasné, že takto plošně nelze celý problém řešit... možná tak v hospodě u piva ), příliš silný příklon ke konzervatismu ( i když jsem patriot, líbí se mi i některé levicové myšlenky a taktéž jsem např. pro legalizaci marihuany - sám ji neužívám, ale myslím, že pokud by se stanovila striktní a jasná pravidla, tento problém by se vyřešil a bylo by to lepší, než současný stav). Nicméně pro mě osobně patří k těm "lepším" stranám
Punkuj class 2
morlum píše:Člověk vleze na punkové forum a ono se tady naprosto vážně řeší výhody a nevýhody jednotlivých náckovských stran....To by jeden blil.
... to, že přemýšlíme o těchto věcech je myslím jedině dobře. A vůbec to neznamená, že s nimi musíme souhlasit! Nejhorší jsou lidi, kteří přestali myslet mozkem a začali se bezmyšlenkovitě řídit prázdnými hesly - panks not ded p.i.č.o., miluju anarchii, 88 apod. Když s nima pak mluvíš, tak většinou nejsou schopni vůbec argumentovat, maximálně ti řeknou, že to četli na afě či no a to přece musí být pravda
Punkuj class 4