Novinky (hudobne)
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: Novinky (hudobne) (nepřečteno)
hughito píše:V podstate máte pravdu, mne to nesedelo hlavne v pesničke Nenávisť, kde som bol zvyknutý na tú ich starú verziu. Oni pridali ešte jednu gitaru ?
ne, len basu viac pocut
Punkuj class 9
Punkuj Moderátor
Petržalskí pravičáci. RepKebz je lepší
Punkuj class 9
Punkuj Moderátor
Inak ten RepKebz sa mi ľúbi, som si to normálne musel pustiť viackrát, aj ine pesničky, to sa mi často nestáva pri hh. Teda, takmer nikdy. .)
hughito: rep je fajn... Křikzticha, Memento mori, AFArastAFA, MC Bonus a pod hehe
whack píše:Sulec: akemu dobremu klubu? rapuju o tom, ze maju radi posilovanie a nemaju radi drogy. Pre ludi okolo Kaliho su ale drogy v kazdom, kto nenosi Thor Steinar alebo aspon Pretorian
hughito: rep je fajn... Křikzticha, Memento mori, AFArastAFA, MC Bonus a pod hehe
WWW a Dälek. Sice nemají agitační texty, ale hudebně je to xkrát výš.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj class 4
Poděkoval ostatním: 4
Obdržel děkování: 5× v 5 příspěvcích
Proceeds from these downloads goes to RESCUED Farm Animal Advocacy www.rescuedanimals.org
mam rad Stoku. v podstate je to jediny rap co pocuvam. ale Kali sa mi nikdy nelubil. Nelubi sa mi jeho hlas ani flow ani nic. A texty aj ked ich vie podla mna celkom dobre robit sa mi tiez nelubia. A je to kokot aj s celymi pojebanymi slovanistami. Nech pokapu.
AS HELL RETREATS – „Volition“ – metalcore – USA
EARTH CRISIS – „Neutralize the Threat“ – hardcore – USA http://punkuj.com/viewtopic.php?f=44&t=5388&p=217369&hilit=earth+crisis#p217369
JASTA – „Jasta“ – hardcore – USA
RINGWORM – „Scars“ – hardcore – USA
SKARHEAD – „Dreams Don´t Die“ – hardcore – USA
SUICIDE SILENCE – „The Black Crown“ – metalcore – USA http://punkuj.com/viewtopic.php?f=54&t=18534&p=217567&hilit=suicide+silence#p217567
UNEARTH – „Darkness in the Light“ – metalcore – USA http://punkuj.com/viewtopic.php?f=44&t=6971&p=217595#p217595
Punkuj class 9
whack píše:Sulec: akemu dobremu klubu? rapuju o tom, ze maju radi posilovanie a nemaju radi drogy. Pre ludi okolo Kaliho su ale drogy v kazdom, kto nenosi Thor Steinar alebo aspon Pretorian
klub si domysli..rapuju o ulici nie len o posilovniach a drogach..k tomu poslednemu len tolko ze nemam dojem ze by Pretorian bola neaka zavadna znacka ostatne nekomentujem lebo som neni v obraze..
Ogrgel: neviem moc hh nepocuvam ale toto sa mi celkom lubilo tak to volade stiahnem ale viac mi sedel Mates ako Kali ..a je rozdiel medzi Slovanistami a uspečkom ..
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích