Re: O všetkom (nepřečteno)
Moje Uploady ny Ulož.to - http://www.uloz.to/hledej/?q=by+klaso
http://bandzone.cz/fan/heineken9
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 97
Obdržel děkování: 29× v 25 příspěvcích
klaso píše:dubacikmd: kľudne ho možeš vymeniť , Cédo už mám doma:) okrem toho viem že Time Of My Life je tvoja obľúbená kapelka tak budeš mať určite radosť;-)
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích
Fighter píše:mne volal vcera kamarat, ze sa mi prednaska posunula o hodinu skorej... tak som hned vyliezol z intraku a vybral som sa do kopca do skoly, a zrazu na pol ceste ma napadlo ze co ked si zo mna spravil srandu, tak som mu zavolal, najprv som ho hrozne z****** a potom po piatich minutach ked som ho pustil k slovu tak sa hrozne zacal smiat... tak som bol z toho este viac zmateny... no ale nakoniec vysvitlo to, ze prednaska sa naozaj posunula, a rehotal sa na mne este celu prednasku ze aky som paranoidny ze si zo mna chce spravit srandu...
Punkuj Uploader
Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
dubacikmd píše:neviete o nejako dobrom obchode s vinylmi a cd vo viedni? ked tak i adresou alebo tak no
Punkuj Uploader
punkgen píše:dubacikmd píše:neviete o nejako dobrom obchode s vinylmi a cd vo viedni? ked tak i adresou alebo tak no
Na obchodnej ulici je hneď niekoľko.
dubacikmd píše:punkgen píše:dubacikmd píše:neviete o nejako dobrom obchode s vinylmi a cd vo viedni? ked tak i adresou alebo tak no
Na obchodnej ulici je hneď niekoľko.
Nepredpokladám, že sa to volá obchodná a vo Viedni som enbol preto sa pýtam...či aspoň názov ulice to by v poho stačilo
dubacikmd píše:Nepredpokladám, že sa to volá obchodná a vo Viedni som enbol preto sa pýtam...či aspoň názov ulice to by v poho stačilo
the_pivo píše:zrejme myslel Obchodnú v BA
the_pivo píše:Inak hráva tu niekto aj PC Hry? Ak hej čo teraz drtíte? (Soráč, ak sa to tu už niekde rozobralo)
Punkuj Uploader
punkgen píše:Si to prelož po nemecky alebo sa tam skús opýtať. Z mojej makovej hlavy úplne vypadlo, ako sa volala po nemecky, preklad je Obchodná ulica.
Punkuj class 8
Poděkoval ostatním: 16
Obdržel děkování: 15× v 9 příspěvcích
the_pivo píše:Inak hráva tu niekto aj PC Hry? Ak hej čo teraz drtíte? (Soráč, ak sa to tu už niekde rozobralo)
punkgen píše:the_pivo píše:zrejme myslel Obchodnú v BA
Pýtal sa Ťa niekto niečo? Otázka bola namierené na Viedeň.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků