O všetkom
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Re: O všetkom (nepřečteno)
hughito píše:To si akože doteraz nepoznal blackblog, či si len tak skonštatoval?
len tak som konstatoval
Punkuj Moderátor
No a určite, správy zo Slovenska sú super, keby ich tak ale bolo viac.
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 53
demence nezná hranic
Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 203
Obdržel děkování: 290× v 237 příspěvcích
Kolem Klause jsou samí klauni ( a Václav II. je jejich král). Zatímco Hájka lze s přivřením obou očí a při notné dávce sebezapření označit jen za hňupa, který se snaží zviditelnit ( a při tom samozřejmě co nejvíce šokovat, aby byl větší efekt), tak Jákl je buď dost obskurní srandista, nebo absolutní blb.
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 227
Obdržel děkování: 230× v 160 příspěvcích
Punkuj Moderátor
Šlo o pracovní blůzu po kolegovi, 65% polyester. Jako první jsem si řekl, že by to chtělo pyramidy. Látkou se dostala jenom jedna, která ovšem měla nejmenší hrot. Tu jsem měl naneštěstí jenom jednu. Takže výlet do města za Šroubem. Přijdu do obchodu a říkám: mám takovej problém, potřebuju do montérek nacpat pyramidy. Naneštěstí byly na krámě jenom jedny. Z velikosti ostnů jsem byl spokojený, protože byly pořádné. Dokonce jsem si řekl, že bych mohl zkusit prošít u montérek i límec, který je zvdojený (dvě vrstvy látky). Jenže doma nastal problém. Hroty z velkých pyramid nejsou ostré ani na to, aby prošly látkou, což mi nevím proč dříve nedošlo. Vzal jsem proto malé pyramidy (vlastně jenom jednu), kde ještě byly nějaké ostny a zkoušel do blůzy udělat menší díry. Po hodinovém zápasaní s prvními pěti kusy jsem teprve dostal spásný nápad. Vzal jsem zavírací nůž a jak máte vedle vývrtky takovou věc, kterou se nejspíš čistí nehty (aspoň já ji k tomu účelu používám), tak tou jsem konečně dokázal udělat do blůzy dost velkou díru. Dokonce se mi povedlo udělat bez problému díru i do límce. Nicméně po dalších osmi pyramidách mi došlo, že prošít montérky ne příliš oblíbeného zaměstnavatele je sice skvělá věc, ale mám na práci hromadu dalších věcí. Takže montérky leží v obýváku na gauči, je v nich 13 ozdob a doba, kdy v nich vyrazím někam pařit, ještě ani zdaleka nenastala Časem dám foto.
Suma sumárum, až dostanete nápad nastrkat do montérek pyramidy, mějte na paměti, že bez nože to nejde
Punkuj Moderátor
http://www.priamaakcia.sk/spravy/Nie-je ... media.html
Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 1
Tento clanok priniesol mensi rozruch.. Vas nazor na to?
Punkuj Moderátor
Takisto to, že FB a internet dnes proste frčí (a to aj na opačnej strane, proste pohodlný internetový aktivizmus) tiež nie je nič nového. Takže aký rozruch?
Skôr ma zaujala pasáž o Indymedii. "Odborníci na extrémizmus" si všimli to, o čom už dávnejšie písala Priama akcia, viď tento článok: http://www.priamaakcia.sk/spravy/Nie-je ... media.html
COOLP2009 píše:Tento clanok priniesol mensi rozruch.. Vas nazor na to?
Že redaktor aktualne.atlas.sk objevil Ameriku