Nové undergroundové radio Draťák (nepřečteno)
7.8. 2011 18:00 v neděli - první vysílání on-line .... Volné pásmo hudby, sem tam komentáře a pořady - Petra Melichara.
19,00 - Tajůplný Oslov 7.díl
Hudební archeologie, garážové nahrávky nebo z vlastních vydaných CD kapel - historie od 80tých let až po současnost / Jindra Holubec, Stará dobrá ruční práce, Áda, The Supertankers
20,00 - Globe Theatre 1.díl / světové dění, alternativní zprávy prostřednictvím netu - úvodní díl ve kterém je tak trochu soukromá zpověď o rozhánění mlhy ...
22,00 - Záznam z oslavy narozenin - NĚKDO MÁ 40, na Pacalůvce 2007 / Věnováno Renátě Bílé / Špinavé spodní prádlo, Já jsem poznal, Indian summer, Jindra Holubec, Nový svět
a další hudební fláky z garáží, hospod, temných koutů i lesa ...
(časy berte orientačně jsem nastaven spíš na přesýpací než atomové hodiny)
19,00 - Tajůplný Oslov 7.díl
Hudební archeologie, garážové nahrávky nebo z vlastních vydaných CD kapel - historie od 80tých let až po současnost / Jindra Holubec, Stará dobrá ruční práce, Áda, The Supertankers
20,00 - Globe Theatre 1.díl / světové dění, alternativní zprávy prostřednictvím netu - úvodní díl ve kterém je tak trochu soukromá zpověď o rozhánění mlhy ...
22,00 - Záznam z oslavy narozenin - NĚKDO MÁ 40, na Pacalůvce 2007 / Věnováno Renátě Bílé / Špinavé spodní prádlo, Já jsem poznal, Indian summer, Jindra Holubec, Nový svět
a další hudební fláky z garáží, hospod, temných koutů i lesa ...
(časy berte orientačně jsem nastaven spíš na přesýpací než atomové hodiny)
Čím Oi! Tím líp!