Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Stříbrné šperky | Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Diskuze
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Oldschool punkuj.com

Téma je libovolné, ale buïte slušní!

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 27 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 11 lis 2012 19:55 od Sulec

Re: Oldschool punkuj.com (nepřečteno)

hughito píše:
Sulec píše:polozil si mi otazku a sam si na nu odpovedal,ja nehovorim ze nic necitam,zijem v jaskyni a rozpravam sa len zo zvieratamy...rozdiel je v tom ze ja nezerem vsetko co mi da na podnose antifa alebo odpor a ze EP nehra je len dobre,su mraky lepsich pankovych kapiel(aj antifasistickych) :wink:

Zase ten predpoklad - kto tu žerie všetko, čo napíše antifa? (To spomenutie odporu si nechaj, to akože len koriguješ) To odkiaľ vôbec máš? Lebo to tu prezentuješ tak, že "dospel" a ty to už nerobíš a dokonca si utváraš názory "podľa seba" a nie podľa antify či novín - zaujímavé (lebo my ostatní si asi podľa seba názory neutvárame a len si nalievame obsah antifa.cz do hlavy).

jaky predpoklad jaka dospelost? ty si vkuse budes mlet svoje,najskor napises ze som napisal ze nic necitam,teraz zas zajebes ze predpokladam ze vsetci naokolo si nalievate antifu do hlavy...naco sa tu sebou bavim? to ze pre xy ludi je rovnica clanok na antifa.cz = pravda posvetna je proste pravda a nie ze nie,tak isto ako sa hakosi ohanaju a veria veciam co citaju na odpore tak to proste je tak neviem o co ti zas ide? si v norsku tak chytaj ryby alebo podporuj pracujucich anarchistou v spanielsku alebo si objednaj bycikel s antikapitalistickej fabriky v hondurase a jazdi na nem po europe a šír svoje anarchisticke posolstva z csaf ale hlavne mi nedavaj do huby volaco co som nepovedal,neprekrucaj a nedomyslaj si..
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

MetalShop
Produkt
tričko Korn "Untouchables 2" - KAR
Jen 290 Kč
Produkt
peněženka BIOWORLD - KOŽENÉ - Kor...
Jen 490 Kč
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 14 lis 2012 00:52 od hughito

Asi triafam do čierneho a týmto príspevkom si to len potvrdil. Proste snažíš sa nám tu nahovoriť, že ty si akože nezávislý od týchto záležitostí scény, či už sú to afa alebo A-čkarské veci, ty už tým nie si ovplyvnený a už si robíš názory dokonca sám na základe čohosi.

A úsmevné je, že mi vyčítaš, že ti niečo vkladám do huby a potom menuješ to, čo si myslíš, že robím ja (implicitne).

Ešte k tej antifa rovnici. AFA často produkuje len monitoringové záležitosti, nie nejaké zjavené pravdy, a tie má celkom obstojne podložené materiálom. To, že niekomu sa ich obľúbené kapelky trocha modifikovali a on sám to nevie stráviť, to už nie je ich problém.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Dědekkk

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Poděkoval ostatním: 41

Obdržel děkování: 384× v 266 příspěvcích

Nový příspěvek 14 lis 2012 07:53 od Dědekkk

A už je z toho tématu opět konfrontace...hm...
:cry: :cry: :cry:
http://dvdtrades-666.blogspot.cz/
https://ulozto.cz/soubory/kusomiso/audio
https://ulozto.cz/soubory/kusomiso/serialy
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 14 lis 2012 12:53 od hughito

Nehanbi sa a pridaj sa aj ty! :D
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Bakunin Skin Ogrgel

Punkuj class 10
Punkuj class 10

Obdržel děkování: 1× v 1 příspěvku

Nový příspěvek 14 lis 2012 23:39 od Bakunin Skin Ogrgel

oldschool punkuj je Herball!
Aj tak všetci pokapú.
>>
<<

zlocinec

Punkuj class 6
Punkuj class 6

Obdržel děkování: 6× v 3 příspěvcích

Nový příspěvek 17 lis 2012 00:11 od zlocinec

zlocinec píše:mne ostali z toho vsetkeho uz len martensky heh.

myslim z hladiska vyzoru. v hlave furt rovnako. nespokojny a nasrany
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 17 lis 2012 01:23 od hughito

Naveky nasraný? :D
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 44

Obdržel děkování: 36× v 27 příspěvcích

Nový příspěvek 18 lis 2012 18:13 od MartinB

Číro už nemám, ale jinak se oblíkám furt stejně, přemejšlim skoro stejně, občas dělám ještě větší hovadiny než dřív. Muziku moc neposlouchám. V práci mě ruší, doma chci mít klid, na koncert zajdu jednou za tři měsíce. Spíš s kámošema je problém. Z velký části jsou z nich buď feťáci nebo náckové. Jedno lepší než druhý :roll: No tak občas pokecám s kolegama z práce a bavím je historkama o tom, co jsem dřív dělal za hovadiny (celkem nijak zvláštní, přespat v zimě na nádraží mi připadá v pořádku) a oni mi řeknou, že jsem blázen. A s několika lidma z punkuj jsem pořád v kontaktu. Občas zajdeme na pivo nebo na koncert a píšeme si po internetu chujoviny. Pořád si připadám věkem na 17, dokonce mám občas pocit, že jsem od té doby ještě zhloupnul :lol: Rum pořád nekupuju, ale neodmítnu ho, i když vim, že budu chtít hodit šavli. (proč tu není blijící smajlík? :shock: :idea: )
Obrázek
Ce'st ce sacré Charlemagne
Sacré Charlemagne!
  Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=H9FdOnp0EM4
>>
<<

eternal_fire

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Poděkoval ostatním: 84

Obdržel děkování: 41× v 26 příspěvcích

Nový příspěvek 18 lis 2012 20:13 od eternal_fire

Já poslouchám stále +- to samé, ale na koncerty už chodím jen vyjímečně.. Táhne mi na 31 a mezi mládeží školou povinnou se necítím moc pohodlně..:-))
>>
<<

Sulec

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Nový příspěvek 01 pro 2012 22:33 od Sulec

hughito píše:Asi triafam do čierneho a týmto príspevkom si to len potvrdil. Proste snažíš sa nám tu nahovoriť, že ty si akože nezávislý od týchto záležitostí scény, či už sú to afa alebo A-čkarské veci, ty už tým nie si ovplyvnený a už si robíš názory dokonca sám na základe čohosi.

A úsmevné je, že mi vyčítaš, že ti niečo vkladám do huby a potom menuješ to, čo si myslíš, že robím ja (implicitne).

Ešte k tej antifa rovnici. AFA často produkuje len monitoringové záležitosti, nie nejaké zjavené pravdy, a tie má celkom obstojne podložené materiálom. To, že niekomu sa ich obľúbené kapelky trocha modifikovali a on sám to nevie stráviť, to už nie je ich problém.

zase raz triafas vedla,pokial naraz na "apoliticke" skinske kapely kere robil v cesku Duchin tak ta sklamem,ale nic z toho si nejdem,nepocuvam kepely kere su postavene z ludi kery boli xy rokov clenmy WP sceny a teraz hraju nepoliticky oj..tak isto serem aj na ludi co boli sucast sceny a teraz sa im neprieci chodit na taketo alebo aj otvorene wp kapely nech si chodia je to ich vec,ale ja nemam zaujem bit sucastou ich sceny a bodka..a obstojne podlozene materialom? picovina ako priklad vid co spravili s Kaliho len preto ze spravil jeden song pre chulosov..uplna demagogia sracka nic viac..tak isto clanok na apunk o Vladimirovi Cervenom a jeho fotkach s Kezbom doplneny o sracky typu ze predava trika antisharp..typek co pisal ho zjavne nepozna,nevie o nom nic a nikdy neboj ani v jeho shope a vypusta na net hentake primitivne clanky postavene na fotkach stahnutych z fb???! posledny krat opakujem netvrdim ze vsetko co napise afa je nepravda,hovorim o tom ze nemam zaujem sudid ludi na zaklade troch fotiek a jednostraneho clanku kde druha strana nedostala ziadnu sancu na vysvetlenie resp. obhajobu..afa a apank sa az pri casto stava do pozicie zalobcu aj sudcu a to mi nieco pripomina,a nie nie je to demokracia :lock:
dredy ma dnes každej vúl
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 4× v 4 příspěvcích

Nový příspěvek 02 pro 2012 16:46 od morlum

Mno, takže jsem na tom podobně jako mnozí tady. Jako punk se neoblíkám už hodně dlouho, max. občas nějaké tričko s kapelou, když už nemám co na sebe. :D Hudebně už pank taky moc nejedu, občas si poslechnu něco, co z punku vychází - hc, crust, pw, ale i tam si hodně vybírám a už to rozhodně není takové jako kdysi, kdy jsem poslouchal prakticky všechno z těhle kategorií. Dneska to je tak jedna kapela ze sta. Víc mě baví metal, post-rock, klasický rock a takové věci...klidně i dobrý pop nebo elektroniku, když na to přijde. S názory je to trošku složitější. Na nějaké no future pičoviny seru, ale mám dojem, že ono punkové období člověka změní, víc přemýšlí o věcech, je víc kritičtější. Vegetarian už sice nejsem, sXe už vůbec ne, ale nějaké základní myšlenky mi zůstaly...Na koncerty prakticky nechodím(naposledy sem byl loni) a popravdě mi to vůbec nechybí...stejně mě tam vždycky srali ti lidi. :D
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 44

Obdržel děkování: 36× v 27 příspěvcích

Nový příspěvek 04 pro 2012 15:21 od MartinB

morlum píše:...stejně mě tam vždycky srali ti lidi. :D

to jsme na tom stejně :lol:
Obrázek