Re: Oldschool punkuj.com (nepřečteno)
hughito píše:Sulec píše:polozil si mi otazku a sam si na nu odpovedal,ja nehovorim ze nic necitam,zijem v jaskyni a rozpravam sa len zo zvieratamy...rozdiel je v tom ze ja nezerem vsetko co mi da na podnose antifa alebo odpor a ze EP nehra je len dobre,su mraky lepsich pankovych kapiel(aj antifasistickych)
Zase ten predpoklad - kto tu žerie všetko, čo napíše antifa? (To spomenutie odporu si nechaj, to akože len koriguješ) To odkiaľ vôbec máš? Lebo to tu prezentuješ tak, že "dospel" a ty to už nerobíš a dokonca si utváraš názory "podľa seba" a nie podľa antify či novín - zaujímavé (lebo my ostatní si asi podľa seba názory neutvárame a len si nalievame obsah antifa.cz do hlavy).
jaky predpoklad jaka dospelost? ty si vkuse budes mlet svoje,najskor napises ze som napisal ze nic necitam,teraz zas zajebes ze predpokladam ze vsetci naokolo si nalievate antifu do hlavy...naco sa tu sebou bavim? to ze pre xy ludi je rovnica clanok na antifa.cz = pravda posvetna je proste pravda a nie ze nie,tak isto ako sa hakosi ohanaju a veria veciam co citaju na odpore tak to proste je tak neviem o co ti zas ide? si v norsku tak chytaj ryby alebo podporuj pracujucich anarchistou v spanielsku alebo si objednaj bycikel s antikapitalistickej fabriky v hondurase a jazdi na nem po europe a šír svoje anarchisticke posolstva z csaf ale hlavne mi nedavaj do huby volaco co som nepovedal,neprekrucaj a nedomyslaj si..