ČAD

Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Re: ČAD (nepřečteno)
hughito píše:Ideš mierne z cesty, naozaj neviem, čo by mala mať eutanázia spoločné s nejakým masívnym úbytkom ľudí.
Bych řekl, že on je vůbec celý mírně z cesty.

As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
analcrust píše:Tak ako sorry ked nie niekdo vnukuje do hlavy blbosti co co spieva ktore ani nneexistuju v este v hudbe ktoru mas rad...ako sorry.satanasi su taky isty odpad.no gods no mastersHudobne fajn ale...raz o slovakoch na strazi a potom o panu bohu?osviecim,dachau,bol bozsky pre ludi to je fakt.blahobit jak povedal 1 nemenovany..
ja nechcem pokracovat v tejto bezduchej debate ale ked o tom spieva urcite ti nic nevnucuje (v pistovom pripade). ak niekto o niecom spieva tak ti to moze maximalne tak ponukat a je na tebe ci to prijmes alebo nechas tak takze nevidim dovod preco by si mal byt pohorseny
no a co sa tyka toho nabozenstva. trba si o tom precitat aby sa ti neplietli tolko tie pojmy
Punkuj class 1
analcrust píše:zober si tak,ked ke liska na svk premnozena-strielaju ju,ked je klokan v australii premnozeny-strielaju ho.Clovek skurveny je premnozeny a nestriela sa.
top prispevok vlakna..clovek sa nestriela haha
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wa ... _conflicts

Punkuj Moderátor
hughito píše:To mám nejakú blbú verziu, alebo naozaj je na novom albume Pištov spev akýsi slabý, utlmený a v pozadí ?
Asi máš blbou verzi, mi to příjde v pohodě.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin

Punkuj Moderátor
Punkuj Admin
Poděkoval ostatním: 223
Obdržel děkování: 227× v 158 příspěvcích
hughito píše:Už som na to prišiel - mal som na reprákoch pustený 3D efekt. No konečne to môžem normálne vypočuť.
Neber to osobně, ale

Jinak Pišta na novém albu zpívá daleko víc písniček tak hluboko a už tolik neječí jak na předchozích albech, což mě trošku mrzí...

Punkuj Moderátor
Punkuj class 1
PaNko píše:dnes založiť kapelu a hrať muziku čo ťa baví, vyjadriť svoje názory, otvoriť nové témy to chce hodne síl, hlavne keď človek vidí že nanho neutóčia len obyčajní nezainteresovaný zadubenci ale aj ludia z týchto kruhov čo majú v papuli volnosť, slobodné názory, toleranciu, a potom založia tému a začnú vás ohovárať a osočovať a keĎ sa niečo vymyká z ich uhla pohladu hneĎ to odcudzujú... pokrytectvo... dogmy...
Keď niekto zapadá do alternatívnej scény a hrá texty, ktoré sú v tejto scéne kontroverzné - kresťanstvo, rasizmus - tak nie je ani trochu nepochopiteľné, že sa o tom ľudia rozprávajú - práve to je to, vyjadriť svoje názory - ako píšeš.
anal-tapes-crust.blogspot.sk
mne to vobec neprekaza. ako je to prkotina henten animak ale islo skor o haluz. a aj v pripade ze by skastli neviem kolko desiatok alebo dokonca stovak eur tak mi to vobec nevadi. lebo viem ze to investuju spravne- kto dnes rozdava origos cedecka a dava ti moznost urcit cenu platne.