Re: ČAD (nepřečteno)
whack píše:Pro-life: "Pro-life znamená rešpekt voči všetkým formám života - znamená život - počúvaj hlas svojho srdca."
Cesta: "Ježiš, to nie sú vojny, to nie sú plamene, inkvizície, Ježiš, to je čistá a ozajstná Láska."
Pro-choice (z Pištovho bočného projektu Reprezionne): "Ak v tvojich očiach vražda znamená slobodnú voľbu, potom je fašizmus najlepšia alternatíva pre židovské deti."PaNko píše: ale nebudeme predsa hodnotiť ludí podla názoru, a ich politickej orientácie, a budeme akceptovať ich pohlad na svet ...
To som počul pred rokmi (Eva Braun - Kat názoru) ale priznám sa, že doteraz som túto naivnú moralistickú frázu nepochopilEšte som nestretol nácka s ktorým by som si rozumel. A o čom sa mám dlhodobejšie baviť s človekom ktorý má úplne iné názory? A ako mám brať text v ktorom ma niekto pomaly prirovnáva k fašistom za to že uznávam potraty?
hm hento som počul tuším na kazete ale je to zlá nahrávka, Cesta, Pro-life to sú pesničky Reprezionne ?? to si počul, o to aj išlo aspoŇ niekto to spoznal