ČAD (nepřečteno)
analcrust píše:nema niekdo tie 1 dema čad,dopoculsom sa ze boli skor nazi punkove a antisemiticke...
to kde si sa dopocul? ja si myslim ze to boli skor take grindcore zveriny bez textov ako toto
analcrust píše:nema niekdo tie 1 dema čad,dopoculsom sa ze boli skor nazi punkove a antisemiticke...
Bakunin Skin Ogrgel píše:je pravda ze uplne stary Cad mal kokotne texty volakere. ked som sa o tom bavil s pistom priznal a povedal ze mali holohlaveho bubenika ci co nejakeho a ze ten robil texty a Pistovi bolo v podstate jedno co zjape do mikrofonu. Nejak takto sa niesla jeho reakcia na to. Ja len tolko k tomu. Soi!
analcrust píše:nexcem spamovat a riesit to zaciatky boli ine..len ma to zaujima.songy stylu na straz....tak preto ma to zaujima.us iba song spravna cesta z ep s dischord ma nasrala k boikotu kapely.nabozensto jednotlivca budis ne v grinde preboha...doteraz nechapem ako mohli s unholy grave a entrails massacre mat split,,,,,
Bakunin Skin Ogrgel píše:cudzinci obliehaju mesto si mozete vylozit uplne barjak. moze to byt napriklad aj o vychodnaroch v bratislave. uplne nicim ma neirituje text. a pista klerofasista? no je to jeden z poslednych ludi od ktorych by som cakal nejake diktovanie fasisticke. pride mi velmi tolerantny.
analcrust píše:Tak ako sorry ked nie niekdo vnukuje do hlavy blbosti co co spieva ktore ani nneexistuju v este v hudbe ktoru mas rad...ako sorry.satanasi su taky isty odpad.no gods no mastersHudobne fajn ale...raz o slovakoch na strazi a potom o panu bohu?osviecim,dachau,bol bozsky pre ludi to je fakt.blahobit jak povedal 1 nemenovany..
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků