Re: Náckové na sto způsobů (vše o nich sem) (nepřečteno)
hughito píše:Tak zákony o extrémizme, to je trošku iné, pre štát sú extrémisti všetci.
Ja som myslel ten základný zákaz. A nech mi nikto nehovorí, že keby sa spravil taký pokus, že by to povolili a že by počet náckov nestúpol, aj ich akcie s s nejakými horšími dôsledkami. Možno by im troška trvalo, kým by si na svoju novú, dosiaľ nepoznanú slobodu zvykli a začali ju aj aktívne využívať, ale stav sa, že za istý čas by to mašírovali pod oknami s vlajkami a v nacistických či fašistických uniformách.
Za to by som dal ruku do ohňa, proste keď je niečo povolené, tak je toho viac ako niečoho, čo je zakázané. To je pravda. Neodškriepiteľná.
to ze pre stat su extremisti vsetci mas pravdu, preto sa netreba spoliehat na rozne zakazy a obmedzenia lebo ked bude statny aparat upravovat protiextremisticke pravidla nebude ich utvarat len pre tych "zprava".
s tymi vlajkami a v uniformach ti masiruju aj tak, len je to vsetko maskovane
a to ze ked je nieco povolene je toho viac je podla mna uplna blbost, ked je nieco zakazane tak je to vacsie lakadlo, hold "zakazane ovocie chuti najlepsie"