Re: Jaký máte vztah k alkoholu? (nepřečteno)
A můj vztah k alkoholu, já nemá problémy s chlastem, já mám bez něj...........

Punkuj class 1
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Punkuj class 2
Punkuj class 1
Obdržel děkování: 1× v 1 příspěvku
Punkuj class 2
Punkuj class 1
Obdržel děkování: 1× v 1 příspěvku
Punkuj class 1
Punkuj class 2
Renamed píše:V tom testu chybi par odpovedi...
Ptaj se jestli sem se nekdy po kalbe zbudil ozralej a nejvetsi mnozstvi pripadu je parkrat. Kdyby tam bylo dalsich par moznosti, tak bych se asi dozvedel ze uz jsem delsi dobu mrtvej
p.u.n.k.y.s píše:Z vašich odpovědí vyplývá, že váš vztah k alkoholu je naprosto v dimenzích běžného užívání. Dokážete odhadnout své hranice a reakce svého těla, takže se vám jen výjimečně podaří propít se do stavu, kdy o sobě nevíte. Nepotřebujete alkohol nutně k tomu, abyste se mohli bavit, protože to docela dobře zvládáte i bez něj. Alkohol je pro vás spíš rekvizitou, která je spojená se společenskými setkáními. Alkoholové opojení ve vás neprobouzí žádné nepříjemné vedlejší účinky a vaše špičky bývají pravděpodobně poměrně vtipné a roztomilé. Proto s vámi také vaši přátelé chodí pít rádi a platíte za příjemného společníka. Pokud udržíte svůj vztah k alkoholu na této rovině, nemusíte se bát toho, že by se vymkl vaší kontrole
Tak takhle na tom jsem....
krt3k píše:Adélka píše:humus píše::D
muj vysledek
- Kód:
Vyhodnocení testu
Váš vztah k alkoholu má intenzitu celoživotní pouta. Pijete rádi a pijete hodně. Bohužel se v alkoholovém opojení nedokážete příliš kontrolovat, takže se vám často stává, že netrefíte své hranice a propijete se do stavu, který není úplně příjemný pro nikoho ze zúčastněných. Navíc máte poměrně nepříjemné alkoholové špičky, kdy jste hluční, projevují se u vás agresivní sklony a obtěžujete své okolí. Alkohol je pro vás prostředkem, který vám pomáhá k tomu, abyste se dokázali bavit a odpoutat od problémů. Na pováženou je však skutečnost, že už si zábavu bez alkoholu ani nedokážete představit. Ačkoli se vám to nebude líbit, měli byste si uvědomit, že všechny popsané příznaky jsou typické pro alkoholiky.:D
jsme na tom úúúplně stejně
hm hm jaaa taky
zetak píše:humus píše::D
muj vysledek
- Kód:
Vyhodnocení testu
Váš vztah k alkoholu má intenzitu celoživotní pouta. Pijete rádi a pijete hodně. Bohužel se v alkoholovém opojení nedokážete příliš kontrolovat, takže se vám často stává, že netrefíte své hranice a propijete se do stavu, který není úplně příjemný pro nikoho ze zúčastněných. Navíc máte poměrně nepříjemné alkoholové špičky, kdy jste hluční, projevují se u vás agresivní sklony a obtěžujete své okolí. Alkohol je pro vás prostředkem, který vám pomáhá k tomu, abyste se dokázali bavit a odpoutat od problémů. Na pováženou je však skutečnost, že už si zábavu bez alkoholu ani nedokážete představit. Ačkoli se vám to nebude líbit, měli byste si uvědomit, že všechny popsané příznaky jsou typické pro alkoholiky.:D
tak to sme na tom uplne stejne vyslo mi to samy
Vyhodnocení testu
Váš vztah k alkoholu má intenzitu celoživotní pouta. Pijete rádi a pijete hodně. Bohužel se v alkoholovém opojení nedokážete příliš kontrolovat, takže se vám často stává, že netrefíte své hranice a propijete se do stavu, který není úplně příjemný pro nikoho ze zúčastněných. Navíc máte poměrně nepříjemné alkoholové špičky, kdy jste hluční, projevují se u vás agresivní sklony a obtěžujete své okolí. Alkohol je pro vás prostředkem, který vám pomáhá k tomu, abyste se dokázali bavit a odpoutat od problémů. Na pováženou je však skutečnost, že už si zábavu bez alkoholu ani nedokážete představit. Ačkoli se vám to nebude líbit, měli byste si uvědomit, že všechny popsané příznaky jsou typické pro alkoholiky.
Punkuj class 1
p.u.n.k.y.s píše:Z vašich odpovědí vyplývá, že váš vztah k alkoholu je naprosto v dimenzích běžného užívání. Dokážete odhadnout své hranice a reakce svého těla, takže se vám jen výjimečně podaří propít se do stavu, kdy o sobě nevíte. Nepotřebujete alkohol nutně k tomu, abyste se mohli bavit, protože to docela dobře zvládáte i bez něj. Alkohol je pro vás spíš rekvizitou, která je spojená se společenskými setkáními. Alkoholové opojení ve vás neprobouzí žádné nepříjemné vedlejší účinky a vaše špičky bývají pravděpodobně poměrně vtipné a roztomilé. Proto s vámi také vaši přátelé chodí pít rádi a platíte za příjemného společníka. Pokud udržíte svůj vztah k alkoholu na této rovině, nemusíte se bát toho, že by se vymkl vaší kontrole
Tak takhle na tom jsem....
Punkuj class 2
Punkuj class 1
Punkuj class 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník