Re: Red punks :-D (nepřečteno)
snucho píše:ty si stelesneny žart ked tak pozeram na fotky
No tak aspoň,že sa nějak zabáváš a nefetuješ !!!
snucho píše:ty si stelesneny žart ked tak pozeram na fotky
Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 44
Obdržel děkování: 58× v 43 příspěvcích
Punkuj class 5
Poděkoval ostatním: 1
Obdržel děkování: 2× v 2 příspěvcích
Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 89× v 83 příspěvcích
WDRat píše:whack píše:nemyslím že to pre neho niečo znamená, Casualties sú podla mňa 100% nepolitický
VNa posledním albumu zpívají o frustrovaných řadách nezaměstnaných. A taky tam mají něco o ekologickém vykořisťování naši planety. Poslední album mi přijd eprávě v pohodě.
Punkuj Uploader
whack píše:WDRat píše:whack píše:nemyslím že to pre neho niečo znamená, Casualties sú podla mňa 100% nepolitický
VNa posledním albumu zpívají o frustrovaných řadách nezaměstnaných. A taky tam mají něco o ekologickém vykořisťování naši planety. Poslední album mi přijd eprávě v pohodě.
hmm žeby dostali rozum konečne?lebo v tých minulých albumoch spievali len o pouličnom živote a odmietali všetku politiku -vrátane anarchizmu. každopádne po hudobnej stránke sú super a aj vždy boli !
...kto vpustil tých egoistických bastardov do našej scény? Kecajú o politike, radia mi, čo a ako, chcú presadiť anarchiu, ale ja ich pravidlá odmietam, nebudem sa podľa nich riadiť...
whack píše:Len som hovoril, že staršie albumy Casualties podľa môjho názoru nie sú politické, nech tam zaznie "working class" aj 100krát, tu je kúsok textu k pesničke For The Punx...kto vpustil tých egoistických bastardov do našej scény? Kecajú o politike, radia mi, čo a ako, chcú presadiť anarchiu, ale ja ich pravidlá odmietam, nebudem sa podľa nich riadiť...
A nikto tu netvrdí, že punk a politika nie sú spojené. To len ty si stále melieš to svoje.
Punkuj Uploader
WDRat píše:Podívej, odjakživa tady jsou 2 směry v punku. Politický a konzumní. Ti z politické větve se budou ohánět MC5, Clash a Crass. Ti z konzumní Ramones, Stooges a Sex Pistols.
Punkuj Uploader
RedBoryyys píše:WDRat píše:Podívej, odjakživa tady jsou 2 směry v punku. Politický a konzumní. Ti z politické větve se budou ohánět MC5, Clash a Crass. Ti z konzumní Ramones, Stooges a Sex Pistols.
TAK TO BYCH PŘITLAČIL,TĚCH VĚTVÍ JE PODLE MĚ VÍC NEŽ 2...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník