Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Stříbrné šperky | Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Přání a Stížnosti
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

taka mensia "provokacia"

Komentáře, kritiky, návrhy, stížnosti

Téma uzamknuto
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 12 • Stránka 1 z 1
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 23 čer 2009 10:53 od punkrocker1991

taka mensia "provokacia" (nepřečteno)

ehm...takze, chcel by som tak trocha rebelovat...
ako mozte punkacov nutit dodrziavat neake vase pravidla? niektore su ako v poriadku v sulade so spravnym a bezproblemovym fungovanim tohto fora... este by ste mi mohli vysvetlit, ze preco je adminove a moderatorove slovo konecne? (teraz nehovorim o nicom konkretnom - len cisto teoreticky)Myslim si, ze je to taky isty clovek ako aj my ostatni a urcite robi chyby a v niektorych situaciach by aj mohol byt zaujaty voci niektorym...

predlozim jednu modelovu situaciu:
hladal som novy album rozporu...pouzil som okienko "hladat" - a samozrejme, ze mi to nic nenaslo, co som chcel...zalozil som si teda temu, kde som ziadal o "pomoc" a na to som do svojho topicu dostal milu poznamku :
" //kas
vpravo nahoře je tlačítko hledat a má tady dost podstatný význam "

a dost ma to nastvalo...koho by aj nie? ked to aj pouzijes a ono to nefunguje! a navyse neaky "mudrlant" (bez urazky - neni v tom nic osobne) ti este takto zdvihne krvny tlak???

s tym okienkom "hladat" by ste mali naozaj nieco robit, lebo viem, ze nielen ja mam "problemy" s vyhladavanim pomocou tohto "okienka"... vela krat a mozem povedat ze vecsinou to nenajde nic!
>>
<<

MetalShop
Produkt
mikina dámská Korn "Issues 2" - ZAKR
Jen 790 Kč
Produkt
tričko dámské Nightwish - Wings Gi...
Jen 599 Kč
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 44

Obdržel děkování: 36× v 27 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 11:02 od MartinB

Re: taka mensia "provokacia" (nepřečteno)

Jasně, takže protože něco nefunguje, tak všichni tady jsou kreténi, protože mají konečné slovo, a protože ti nefungovala funkce hledat.
Možná by to příště místo rebelování chtělo používat mozek. Otevřít sekci Oi! Music (viewforum.php?f=26), najít tam album Rozpor, které je až na první straně, což muselo být rovněž dost těžké najít viewtopic.php?t=531 pak by tě čekala strastiplná cesta proklikávat se až na druhou stranu celého vlákna a najít nové album Rozporu viewtopic.php?p=183028#p183028

A na závěr, funkci hledat nepodceňuj a nezatracuj. Ona totiž dost často funguje celkem spolehlivě :joint:
Obrázek
Ce'st ce sacré Charlemagne
Sacré Charlemagne!
  Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=H9FdOnp0EM4
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 23 čer 2009 11:07 od punkrocker1991

to by som netvrdil tak presvedcene, lebo naozaj mi to nevyhladava dobre...napr. pri ČAD mi nenajde nic!!
a co mi poradis, ked viem nazov kapely a neviem presny smer akym sa uberaju, lebo ako vieme punk toho ma dost (HC, crust, ci nieco ine...) a aj ti, ktori nemaju cas pri tom vysedavat cely den, ako moderatori, ti co??? maju cele hodiny presedet pri PC a hrabat sa po fore, len preto, aby si stiahli polhodinovy album?:D
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 23 čer 2009 11:10 od punkrocker1991

a este nieco! Nikoho som tu neoznacil za kretena!!!
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 44

Obdržel děkování: 36× v 27 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 11:17 od MartinB

punkrocker1991 píše:to by som netvrdil tak presvedcene, lebo naozaj mi to nevyhladava dobre...napr. pri ČAD mi nenajde nic!!
a co mi poradis, ked viem nazov kapely a neviem presny smer akym sa uberaju, lebo ako vieme punk toho ma dost (HC, crust, ci nieco ine...) a aj ti, ktori nemaju cas pri tom vysedavat cely den, ako moderatori, ti co??? maju cele hodiny presedet pri PC a hrabat sa po fore, len preto, aby si stiahli polhodinovy album?:D

To je sice špatně, že se ti nenašel ČAD, ale já ti zase můžu vyjmenovat skupiny, co se při vyhledávání najdou. Co se týče vysedávání, tak ani já nevím o moc lidech, co by tu byli přes celý den. A to ani z moderátorů, natož z adminů. Vím, že je dost ubíjející něco sám dělat bez pomoci, ale tak už to v životě je. Sorry, že tě tohle forum připravilo o iluze. Jestli nevíš směr, tak ti asi nezbyde nic jiného než zeptat se. Je tady bezmála deset tisíc registrovaných uživatelů a dost bych se divil, kdyby ti ani jeden z nich nebyl schopen poradit :idea:
Obrázek
Ce'st ce sacré Charlemagne
Sacré Charlemagne!
  Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=H9FdOnp0EM4
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 23 čer 2009 12:00 od punkrocker1991

to mi je zcela jasne, ze ak tam napisem Sex Pistols, alebo Blink182 (nebodaj), ze mi to urcite najde...ten ČAD som uviedol ako priklad...mohol by som to tu menovat asi tri hodiny vsetko to co som hladal a nenasiel...
a nemal som ziadne iluzie o tomo fore...
a prave o to ide...ak si si nevsimol (neviem, ci si sledoval ten konkretny prispevok), ze aj napriek tomu ze som sa pytal, tak jeden z veducich clenov tohto fora "mi dost milo poradil"...avsak to nebolo moc riesiace riesenie, lebo to okno hladaj naozaj nestoji ani za taku dlhu rec aku tu o tom vediem...
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 4× v 4 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 12:41 od morlum

No víš, když se najde 10 lidí každý týden, co neumí najít blbou kapelu, tak se nediv, že někteří z nás toho mají plné zuby. A fakt si myslím, že není takový problém najít tu kapelu ručně. Dyť to je otázka deseti minut.
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 23 čer 2009 12:50 od punkrocker1991

morlum píše:No víš, když se najde 10 lidí každý týden, co neumí najít blbou kapelu, tak se nediv, že někteří z nás toho mají plné zuby. A fakt si myslím, že není takový problém najít tu kapelu ručně. Dyť to je otázka deseti minut.

to mas pravdu, ze to moze Vam liezt na nervy... Tak ale ten rank moderatora si si bral s tym vedomim, ze budes musiet sa s tym stretavat dost casto...
a navyse nie kazdy vie ako to ma hladat - vsetci sa to dozvedame casom a skusenostami - nikto nespadol z neba zo vsetkymi vedomostami...
>>
<<

morlum

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Obdržel děkování: 4× v 4 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 13:22 od morlum

Já myslím, že každý ví, co hledá. Ví, jestli je to český punk nebo světový, jestli je to ska, reagge nebo oi. Tak jak tak, když projdeš dvě sekce, tak myslím, že to najdeš. A to není práce na víc jak 15 minut. Samozřejmě, pokud to tady je.
"The first revolt is against the supreme tyranny of theology, of the phantom of God.
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
>>
<<

kas

Punkuj V.I.P.
Punkuj V.I.P.

Poděkoval ostatním: 1

Obdržel děkování: 4× v 3 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 16:38 od kas

Tak bych taky zareagoval na tvůj dotaz a uvedl bych nejdříve věc na správnou míru. To co jsem ti napsal jsem napsal proto, protože už ti bylo odpovězeno jedním uživatel a tudíš byl tvůj dotaz vyřešený, viz screen:

Obrázek

Jestli jsem tě tím naštval tak se omlouvám, tys mě naštval taky :wink:

A druhá věc, jestli si hledal Rozpor tak ti to téma muselo najít, jde spíš o to, že hodně uživatelů třeba neví jak se dostat do toho konkrétního tématu tak tady přikládám screen.
V pravo nahoře dáš hledat slovo ROZPOR a vyplivne ti to výsledky. Pak stačí kliknout na téma a jsem v konkrétním téma kapely:

Obrázek

Třetí věc je, jak už bylo řečeno, že to spoustu krátkých názvů kapel nenajde (E!E apod.). V tom případě je lepší hledat podle názvu alba.
Obrázek
Obrázek
>>
<<

dubacikmd

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 93

Obdržel děkování: 29× v 25 příspěvcích

Nový příspěvek 23 čer 2009 18:18 od dubacikmd

Čad nenájde jedine keď tak preto, lebo do 3 písmen s tým má problém...ale chcel by som ešte povedať, že ak nenájde rozpot, čo tak skúsiť názov nejakého albumu: napr. organizovaný punk, alebo nejakú pensičku a v neposlednom rade je tuna aj ROZŠÍRENÉ vyhľadávanie...
>>
<<

punkrocker1991

Punkuj class 1
Punkuj class 1

Nový příspěvek 25 čer 2009 13:14 od punkrocker1991

Dakujem - som spokojny s odpovedami...:) a mozno aj ked som nemal pravdu, som rad, ze sa nachadzaju ludia, ktori su schopni takym ako ja to neak vysvetlit...Vdaka...:)

///MartinB vyřešeno :lock:

Téma uzamknuto

Zpět na Punkuj Přání a Stížnosti