taka mensia "provokacia" (nepřečteno)
ako mozte punkacov nutit dodrziavat neake vase pravidla? niektore su ako v poriadku v sulade so spravnym a bezproblemovym fungovanim tohto fora... este by ste mi mohli vysvetlit, ze preco je adminove a moderatorove slovo konecne? (teraz nehovorim o nicom konkretnom - len cisto teoreticky)Myslim si, ze je to taky isty clovek ako aj my ostatni a urcite robi chyby a v niektorych situaciach by aj mohol byt zaujaty voci niektorym...
predlozim jednu modelovu situaciu:
hladal som novy album rozporu...pouzil som okienko "hladat" - a samozrejme, ze mi to nic nenaslo, co som chcel...zalozil som si teda temu, kde som ziadal o "pomoc" a na to som do svojho topicu dostal milu poznamku :
" //kas
vpravo nahoře je tlačítko hledat a má tady dost podstatný význam "
a dost ma to nastvalo...koho by aj nie? ked to aj pouzijes a ono to nefunguje! a navyse neaky "mudrlant" (bez urazky - neni v tom nic osobne) ti este takto zdvihne krvny tlak???
s tym okienkom "hladat" by ste mali naozaj nieco robit, lebo viem, ze nielen ja mam "problemy" s vyhladavanim pomocou tohto "okienka"... vela krat a mozem povedat ze vecsinou to nenajde nic!