Konstruktivní návrhy

Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 41
Obdržel děkování: 58× v 43 příspěvcích
Re: Konstruktivní návrhy (nepřečteno)
MartinB píše:Takže blížím se do finále s pročišťováním sekce SKA*. Zbývají poslední čtyři strany, zatím zmizelo sloučením, smazáním či přesunutím asi 150 témat. V tuto chvíli jich tam zbývá 472, takže drtivá většina zůstala. To znamená, že i já se vyslovuji pro rozdělení té sekce na další žánry. Rozdělit to klasicky na Slovensko & Česko a zbytek světa nemá význam, protože tak by se nedocílilo zpřehlednění, o kterém tu píšete. I v zájmu přehledu si nemůžeme dovolit to, co například u nějakého punku s příměsí folku. Folk punk sekce má to zvláštní kouzlo, že v té sekci je málo kapel, takže všechno lze snadněji najít. Ze Skáčka přesouvat dalších (mým odhadem minimálně) 100 kapel do Světového punku se mi moc nechce, nová sekce by byla jednodušší, i když s tím ze začátku bude práce.
Shrnu to tedy do jedné věty: sekce Ska music by se měla rozdělit. Nejlépe na Ska a Ska-punk.
* vinou nemoci se to o týden protáhlo, pardon![]()
PS: vidím, že se mi podařilo další slohové cvičení. Kdo to dočte, má můj obdiv. Když já něco takového vidím u vás, přepadají mě u druhého řádku nenadále pocity zoufalství a beznaděje
Přesně tak sem to myslel sekce Skapunk/core a Ska
Oi! ain't RAC, Punk is left!!!

Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 87× v 82 příspěvcích

Punkuj class 9
Poděkoval ostatním: 41
Obdržel děkování: 58× v 43 příspěvcích
Oi! ain't RAC, Punk is left!!!

Punkuj Uploader
Poděkoval ostatním: 76
Obdržel děkování: 87× v 82 příspěvcích
Moje Uploady ny Ulož.to - http://www.uloz.to/hledej/?q=by+klaso
http://bandzone.cz/fan/heineken9

Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 203
Obdržel děkování: 288× v 235 příspěvcích
klaso píše:má niekto nejaké námietky ako namiesto sekcií "Ska" a "Reggae" budú dve a to Ska-Reggae Worlda Ska-Reggae CZ/SK ? ak už tak je rozdelený aj Punk CZ/SK , Oi! a Hardcore .. veľa práce s tým nebude..
Já osobně jsem fanoušek rozdělování sekcí na CZ/SK a World, takže jsem pro. Nicméně rád bych připomněl to, co už tu bylo zmíněno, a to jest rozdělení sekce SKA na samostatné sekce SKA a SKA-PUNK/CORE... Protože i přes zdání, že ono slůvko SKA v názvu udává jisté mantinely, současná SKA sekce obsahuje obrovské spektrum kapel, a kolikrát tam i ten jeden jediný jednotící prvek postrádám. Nejsem žádnej znalec, co se téhle hudby týká, ale minimálně v rámci nějaké "důstojnosti" by bylo fajn, kdyby byly odděleny kapely držící se tradičního stylu od "trumpetovýho punku"...
Já osobně bych s tím nepomohl, protože tomu nerozumím, ale na našem fóru jsou aktivní lidé, kteří by si určitě věděli rady (Rudies, myslím, že i Jobovka2,...).

Punkuj Moderátor
Jinak pro zajímavost uvádím statisticky neúspěšnější moje linky vytvořené pro Punkuj.com v roce 2012 (údaje z účtu, který jsem založil na konci března):
Gumbles - (2012) - Generation 21 - 162 stažení (upload 31. březen/marec)
Muerti - (2012) - ...Asi to má takhle bejt - 156 stažení (upload 12. květen/máj)
Mister X - (2012) - Unreleased - 127 stažení (upload 20. květen/máj)
Celkově jsem na rok 2012 (tedy od března) pro Punkuj nahrál 281 archivů, celkový počet stažení je 4821.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Tyhle statistiky píšu nejen tak pro zajímavost, ale taky kvůli tomu, že mám jistou "vizi". Pokud by se uploadersky aktivní lidé punkuj domluvili, mohli bysme skrz internetové úložiště (Uloz.to, ...) vydělávat peníze, které by se dali zajímavě využít (od bezreklamního provozu punkuj.com, až pro finanční podporu nějaké neziskovky, apod....) skuste to prosím někdo promyslet...

Mohli bysme třeba založit Punkuj (VIP)účet na Uloz.to. Klasicky bysme dávali sem na fórum linky na naše uploady - do nějakého odděleného vlákna, které by se potom nahrávali na ten náš společný účet, a ty původní by se mazali. Což znamená, že v ideálním případě by se na punkuj.com objevovali pouze linky z tohoto účtu (partnerský program Uloz.to). Stahování od uživatelů fóra by pro ten náš účet generovalo stahovací kredit, který by jsme posléze mohli prodat, a tím získat peníze, ........
Omlouvám se, že to píšu jak pro debily (je to od debila). Zároveň se vám omlouvám, pokud jsem napsal nějakou píčovinu, víceméně improvizuju, moc tomu nerozumím...

Punkuj Moderátor
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
Navrhujem ti to ešte poriadne preskúmať a založiť novú tému a prípadne napísať všetkým aktívnym uploaderom, aby si to všimli.

Punkuj Moderátor

Příklad

Zpět na Punkuj Přání a Stížnosti