Přejít na obsah

Pokročilé hledání
punkuj.com
FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Doporučujeme: Metalové oblečení
  • Obsah fóra ‹ Všeobecná témata ‹ Punkuj Přání a Stížnosti
  • Verze pro tisk
  • Následující téma | 
  • Předchozí téma | 

Konstruktivní návrhy

Komentáře, kritiky, návrhy, stížnosti

Odeslat odpověď
Přejít na nepřečtené příspěvky • Příspěvků: 231 • Stránka 15 z 16 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 44

Obdržel děkování: 36× v 27 příspěvcích

Nový příspěvek 06 čer 2010 01:59 od MartinB

Re: Konstruktivní návrhy (nepřečteno)

Já se v tom taky nevyznám, stejně jako jsem se nikdy nevyznal v HC Crust. Ale stejně se to podařilo celkem úspěšně oddělit, tak to bude i u skáčka.
Obrázek
Ce'st ce sacré Charlemagne
Sacré Charlemagne!
  Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=H9FdOnp0EM4
>>
<<

MetalShop
Produkt
polštář Korn "Got the Life 2 - še...
Jen 250 Kč
Produkt
peněženka OFSET - Nightwish "Dark P...
Jen 290 Kč
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 41

Obdržel děkování: 58× v 43 příspěvcích

Nový příspěvek 15 čer 2010 13:50 od Rudies

MartinB píše:Takže blížím se do finále s pročišťováním sekce SKA*. Zbývají poslední čtyři strany, zatím zmizelo sloučením, smazáním či přesunutím asi 150 témat. V tuto chvíli jich tam zbývá 472, takže drtivá většina zůstala. To znamená, že i já se vyslovuji pro rozdělení té sekce na další žánry. Rozdělit to klasicky na Slovensko & Česko a zbytek světa nemá význam, protože tak by se nedocílilo zpřehlednění, o kterém tu píšete. I v zájmu přehledu si nemůžeme dovolit to, co například u nějakého punku s příměsí folku. Folk punk sekce má to zvláštní kouzlo, že v té sekci je málo kapel, takže všechno lze snadněji najít. Ze Skáčka přesouvat dalších (mým odhadem minimálně) 100 kapel do Světového punku se mi moc nechce, nová sekce by byla jednodušší, i když s tím ze začátku bude práce.
Shrnu to tedy do jedné věty: sekce Ska music by se měla rozdělit. Nejlépe na Ska a Ska-punk.

* vinou nemoci se to o týden protáhlo, pardon :oops:
PS: vidím, že se mi podařilo další slohové cvičení. Kdo to dočte, má můj obdiv. Když já něco takového vidím u vás, přepadají mě u druhého řádku nenadále pocity zoufalství a beznaděje :D

Přesně tak sem to myslel sekce Skapunk/core a Ska
Stay rude stay true...sXa...straight alkohol...maso forever...antivšechno...
Oi! ain't RAC, Punk is left!!! Obrázek
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 76

Obdržel děkování: 87× v 82 příspěvcích

Nový příspěvek 23 črc 2010 15:20 od WDRat

a co je to přesně ska-punk? Je 2tone ska-punk? Co to začali míchat Clash se tyto dva žánry ovlivňují.
>>
<<

Rudies

Punkuj class 9
Punkuj class 9

Poděkoval ostatním: 41

Obdržel děkování: 58× v 43 příspěvcích

Nový příspěvek 23 črc 2010 20:40 od Rudies

2tone neni skapunk protoze vyuziva jen urcity elementy punku[Specials].Clash kombinovali spis reggae s punkem nez ska.Skapunk je podle me kapely jako Distemper,Big D and Kids table a Mighty mighty bostones ktery byli jedny z prvnich v USA kdo to zacali v 90. letech mnohem vic michat s punkem nez 2tone kapely v letech 79/81 pak mas tady dalsi stil skacore ale to uz fakt nedokazu definovat bo to mi pride spis vic punk+dechy par ska prvku.
Stay rude stay true...sXa...straight alkohol...maso forever...antivšechno...
Oi! ain't RAC, Punk is left!!! Obrázek
>>
<<

WDRat

Punkuj Uploader
Punkuj Uploader

Poděkoval ostatním: 76

Obdržel děkování: 87× v 82 příspěvcích

Nový příspěvek 24 črc 2010 10:04 od WDRat

Já si myslím, že je to blbost dělit.
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 29 črc 2010 11:34 od MartinB

Teď už to je blbost, protože moje chuť tam intenzivně pracovat ztratila svůj hybnej moment. Takže dodělám abecední debilníček jako je v čsl. punku nebo čsl. HCčku a tím to končí.
Obrázek
Sacré Charlemagne!
  Kód:
>>
<<

klaso

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Poděkoval ostatním: 236

Obdržel děkování: 376× v 279 příspěvcích

Nový příspěvek 13 pro 2012 16:24 od klaso

má niekto nejaké námietky ako namiesto sekcií "Ska" a "Reggae" budú dve a to Ska-Reggae Worlda Ska-Reggae CZ/SK ? ak už tak je rozdelený aj Punk CZ/SK , Oi! a Hardcore .. veľa práce s tým nebude..
http://punkuj-com-music.webnode.cz/
Moje Uploady ny Ulož.to - http://www.uloz.to/hledej/?q=by+klaso
http://bandzone.cz/fan/heineken9
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 23 pro 2012 15:04 od hughito

Nemám.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

Smith

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 203

Obdržel děkování: 288× v 235 příspěvcích

Nový příspěvek 29 pro 2012 01:06 od Smith

klaso píše:má niekto nejaké námietky ako namiesto sekcií "Ska" a "Reggae" budú dve a to Ska-Reggae Worlda Ska-Reggae CZ/SK ? ak už tak je rozdelený aj Punk CZ/SK , Oi! a Hardcore .. veľa práce s tým nebude..

Já osobně jsem fanoušek rozdělování sekcí na CZ/SK a World, takže jsem pro. Nicméně rád bych připomněl to, co už tu bylo zmíněno, a to jest rozdělení sekce SKA na samostatné sekce SKA a SKA-PUNK/CORE... Protože i přes zdání, že ono slůvko SKA v názvu udává jisté mantinely, současná SKA sekce obsahuje obrovské spektrum kapel, a kolikrát tam i ten jeden jediný jednotící prvek postrádám. Nejsem žádnej znalec, co se téhle hudby týká, ale minimálně v rámci nějaké "důstojnosti" by bylo fajn, kdyby byly odděleny kapely držící se tradičního stylu od "trumpetovýho punku"...
Já osobně bych s tím nepomohl, protože tomu nerozumím, ale na našem fóru jsou aktivní lidé, kteří by si určitě věděli rady (Rudies, myslím, že i Jobovka2,...).
Žádosti o obnovení mrtvých odkazů v mých příspěvcích pište prosím přimo mně do soukromé zprávy, vše mám stále k dispozici.
Obrázek
>>
<<

Smith

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 05 led 2013 02:10 od Smith

Re: Najlepší album roka 2012
Jinak pro zajímavost uvádím statisticky neúspěšnější moje linky vytvořené pro Punkuj.com v roce 2012 (údaje z účtu, který jsem založil na konci března):

Gumbles - (2012) - Generation 21 - 162 stažení (upload 31. březen/marec)
Muerti - (2012) - ...Asi to má takhle bejt - 156 stažení (upload 12. květen/máj)
Mister X - (2012) - Unreleased - 127 stažení (upload 20. květen/máj)

Celkově jsem na rok 2012 (tedy od března) pro Punkuj nahrál 281 archivů, celkový počet stažení je 4821.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tyhle statistiky píšu nejen tak pro zajímavost, ale taky kvůli tomu, že mám jistou "vizi". Pokud by se uploadersky aktivní lidé punkuj domluvili, mohli bysme skrz internetové úložiště (Uloz.to, ...) vydělávat peníze, které by se dali zajímavě využít (od bezreklamního provozu punkuj.com, až pro finanční podporu nějaké neziskovky, apod....) skuste to prosím někdo promyslet...
:idea: :arrow:
Mohli bysme třeba založit Punkuj (VIP)účet na Uloz.to. Klasicky bysme dávali sem na fórum linky na naše uploady - do nějakého odděleného vlákna, které by se potom nahrávali na ten náš společný účet, a ty původní by se mazali. Což znamená, že v ideálním případě by se na punkuj.com objevovali pouze linky z tohoto účtu (partnerský program Uloz.to). Stahování od uživatelů fóra by pro ten náš účet generovalo stahovací kredit, který by jsme posléze mohli prodat, a tím získat peníze, ........
Omlouvám se, že to píšu jak pro debily (je to od debila). Zároveň se vám omlouvám, pokud jsem napsal nějakou píčovinu, víceméně improvizuju, moc tomu nerozumím...
Žádosti o obnovení mrtvých odkazů v mých příspěvcích pište prosím přimo mně do soukromé zprávy, vše mám stále k dispozici.
Obrázek
>>
<<

hughito

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 0

Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku

Nový příspěvek 05 led 2013 11:02 od hughito

Tak ja nie som uploader, ale keďže je vás tu dosť a aktívnych, tak keby ste sa dokázali nejak dohodnúť a prípadne aj naberať aj nových ľudí, a dalo by sa z toho niečo zarobiť a konštruktívne tým čosi podporiť - to by bola úplne super vec!

Navrhujem ti to ešte poriadne preskúmať a založiť novú tému a prípadne napísať všetkým aktívnym uploaderom, aby si to všimli.
Usilovaním sa o nemožné človek vždy dosiahol to, čo možné je. Tí, ktorí z opatrnosti neurobili viac ako považovali za možné, nikdy neurobili ani jeden krok dopredu. M. Bakunin
>>
<<

whack

Punkuj Admin
Punkuj Admin

Poděkoval ostatním: 138

Obdržel děkování: 477× v 350 příspěvcích

Nový příspěvek 05 led 2013 12:36 od whack

Vytváranie účtov má takú nevýhodu že cenzori môžu jediným kliknutím zmazať celý účet aj so všetkými uploadmi. Preto ja napríklad uploadujem jednotlivo, bez účtov.
http://www.csfd.cz/uzivatel/149695-whack/ - filmy
http://www.databazeknih.cz/uzivatele/whack-55957 - knihy
http://bandzone.cz/fan/unabomber?at=info
https://www.youtube.com/user/whack666/playlists
>>
<<

Fighter

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Poděkoval ostatním: 10

Obdržel děkování: 587× v 435 příspěvcích

Nový příspěvek 05 led 2013 20:00 od Fighter

bola by to dobra myslienka... ale presne prave toto co pise whack, ze admini nejakeho uploadovacieho servera skontroluju co mas nahrate na ucte, a ked sa im nepaci 1 zo 100 suborov, tak ti najprv daju upozornenie a zmazu ten jeden subor, ked tam najdu nabuduce uz druhy subor (alebo ked ho niekto nabonzuje ako warez) co sa im nepaci, tak ti rovno zmazu vsetky subory, zrusia konto... pri uctoch kde nezbieras ziadne body ani peniaze nie je vacsinou ta kontrola az taka prisna... ale ked uz mas vela bodov tak si pre nich podozrivejsi a kontroluju ta viac a viac :)
Ked je nejaka moja linka mrtva, napiste mi sukromnu spravu, rad to znova upnem...
>>
<<

Smith

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 12 led 2013 23:05 od Smith

Jsem si vědom rizik, o kterých píšete. Na druhou stranu, kdyby to skončilo smazáním celého účtu, tak my jsme vlastně o nic nepřišli, no ne?
Obrázek
>>
<<

MartinB

Punkuj Moderátor
Punkuj Moderátor

Nový příspěvek 21 kvě 2013 02:56 od MartinB

Bude mít někdo něco proti tomu, když ve Videoklipech začnu systematicky slučovat jednotlivé klipy a videa z koncertů do jednoho topicu?
Příklad :arrow: viewtopic.php?f=33&t=18660
Obrázek
Sacré Charlemagne!
  Kód:
PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Punkuj Přání a Stížnosti