Nová sekce (nepřečteno)
As long as we have a master in heaven, we will be slaves on earth." - Mikhail Bakunin
Punkuj class 5
Poděkoval ostatním: 28
Obdržel děkování: 16× v 10 příspěvcích
hunter.ex píše:Proč? To jsi tak líný, že si to nedokážeš najít? Takhle bychom mohli založit sekce punk 82, hc punk, raw punk, dbeat punk, dbeat crust, melo hc, emo hc atd...Příjde mi to zbytečné...
morlum píše:hunter.ex píše:Proč? To jsi tak líný, že si to nedokážeš najít? Takhle bychom mohli založit sekce punk 82, hc punk, raw punk, dbeat punk, dbeat crust, melo hc, emo hc atd...Příjde mi to zbytečné...
Vtipné. Ale tohle je něco jiného, hudba o které mluvím já tady nepatří pod žádný styl, který tady má zastoupení, kdežto punk 77, o kterém sem mluvil v tom příspěvku spadá pod Punk světový....
hunter.ex píše:morlum píše:hunter.ex píše:Proč? To jsi tak líný, že si to nedokážeš najít? Takhle bychom mohli založit sekce punk 82, hc punk, raw punk, dbeat punk, dbeat crust, melo hc, emo hc atd...Příjde mi to zbytečné...
Vtipné. Ale tohle je něco jiného, hudba o které mluvím já tady nepatří pod žádný styl, který tady má zastoupení, kdežto punk 77, o kterém sem mluvil v tom příspěvku spadá pod Punk světový....
Promiň, ale já tam pořád rozdíl nevidím. Sludge patří "někam" k HC a crustu, sice ten žánr až tak neznám, ale nepřijde mi až tak vyjímečný, aby měl svou sekci. Hc punk nebo třeba melo hc ( které jsi "zavrhl" v tom příspěvku) jsou tu taky v dost velké míře a přijde mi zbytečné pro ně dělat další sekci.
morlum píše:Jo, neznáš ho, ty rozdíly jsou dost velké. Srovnání s hc/punkem, nebo melo punkem je dost mimo.
borissvk píše:Sludge si ludia mylia s emom?
Punkuj class 11
Poděkoval ostatním: 15
Obdržel děkování: 15× v 9 příspěvcích
klaso píše:alebo vytvorit sekciu , kde by sa chodilo spamovat![]()
- naprilkad by sa tam chodilo dakovat a podobne
(do tyzdna max.5 prispevkov v tejto sekcii , inac Spammer)
Zpět na Punkuj Přání a Stížnosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník