Jak a kam uploadovat (nepřečteno)
2.) ked ho nainstalujes kliknes pravým tlacitkom mysi na ten adresar ktory chces spakovat a tam das pridat do archivu a spakujes ho
3.) vyuzijes nejaky uploud hosting (je ich vela takze si najdes nejaky vhodny napr.
- Kód:
www.rapidfile.fr na 45dni - 150 MB
www.edisk.cz na 60dni - 100 MB
www.sexuploader.com na 90dni - 300 MB
www.badongo.com na 35 dni - 100 MB
www.kotuha.com na 90dni - 128 MB
www.load.to na 25 dní - 300 MB
www.nahraj.cz na 30 dní - 250 MB
www.filefactory.com na 15 dní - 300 MB
www.megauploud.com - na 21 dní - 500 MB
www.megarotic.com - 21 dní - 500 MB
rapidshare.com na 30 dní - 100 MB
www.sendspace.com na 7 dní - 300 MB
www.oxyshare.com - na 30 dní - 700 MB
www.depositfiles.com na 30 dní - 250 MB
www.share.am a 60 dní - 250 MB
..ten zoznam je uz starsi tak niektore kapacity uploudu uz nesedia
4.)na stranke pre uploud najdes vecsinou riadok vedla ktoreho je tlacitko pre vyber suboru pre uploud kde vyberes ten svoj a kliknes na tlacitko pre uploud ...po uploudnuti ti hosting vypise link kde sa da ten archiv stiahnut
5.) ten link prekopirujes sem na forum

keby si nieco nechapal tak mi napis napriklad PM..ok ...a hlavne pri vytvarani prispevkou sa snaz dodrziavat pravidla viewtopic.php?t=342
Doplněno Pildou
Já bych chtěl ještě doplnit Ravlinsona:
Hlavní věc je ten soubor co tam dáváš nějak inteligentně pojmenovat, nestačí zabalit složku a hotovo. Jde o to, že servery neumí většinou háčky a čárky a navíc některé znaky jako třeba mezery zobrazují jako entity a místo jména souboru pak vznikne totální paskvil co nido nepřečte.
inteligentně = bez diakritiky a bez mezer a tak, že z nich lze jednoduše přečíst co to je
Podle mě je ideální pojmenovávat tímto způsobem: nazev-kapely_-_nazev-alba, nebo se dá i nazev_kapely_-_nazev_alba
Ta diakritika by se neměla používat ani v Description, protože většina serverů jí neumí správně zobrazit!