Boty
no tak ja ti odpoviem... samozrejme ze sa v nich da robit vsetko, vsak su to topanky ako kazde ine, ked ti niekto skoci na nohu v pogu tak to nebudes citit lebo su to tvrde boty a v tom maju vyhodu oproti cinam alebo inym botaskam...
Ked je nejaka moja linka mrtva, napiste mi sukromnu spravu, rad to znova upnem...
<<

Punkuj class 6
Poděkoval ostatním: 16
Obdržel děkování: 12× v 12 příspěvcích
Re: Boty (nepřečteno)
tak ja dpocela dlouho nosil klasický pracovní boty s okovanou špičkou ale pak jsem jendou ožralej je vyměnil za steel... dneska mam dvoje steel a skoro je nenosim... tam ty jsem nosil všude...

Punkuj class 2
Poděkoval ostatním: 0
Obdržel děkování: 0× v 0 příspěvku
nosila jsem dvacitkovy invadery a byla spokojena. kamoška si zas nemůže vynachválit steely. který jsou lepší nevím, KANADY mám dámské a držej, chodila jsem v nich na dřevo a když mi na nožku spadl kousek uříznutý klády nic jsem necítila, jen mám zkušenost takovou že v zimě je lepší do nich brát dost teplý ponožky, hodně rychle prochladnou..

Lituji lidí, který mají tak nudný život, že musí řešit ten můj.
Punkuj class 1
maja3 píše:máte někdo zkušenost s botama Undercover? jsou napříkald na bizarru

Punkuj class 1
Ruis píše:Kup si Martnesky
Martensky mám. A už bych za ně asi další 4,8 tisíc nevrazila. Zevnitř se mi trhá jakoby vložka na patě a když nemám tlustou ponožku, tak to začíná dřít. Nebo musím tu vložku jakoby zvedat a používat lžíci do bot. Podle mě je to bota jako každá jiná, ale cena je na mě dnes už dost velká. Využila bych i levnější botu.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2