Vzhledem k akutnímu nedostaku aktivních adminů a moderátorů na tomto foru jsem se rozhodl udělat konkurz na dalšího moderátora ( možná i dva) . Požadavky - bez antihodnosti , zbytečného spamu, častá přítomnost na fóru , duševní a tělesná odolnost .. Přednost dostanou zájemci z řad Uploaderů. Nabídky pište soukromě do mé pošty..
Opět máme dvě volné pozice na funkci moderátora, požadavky stejné jako posledně, pokud si tedy myslíte, že jste tu tuto funkci ti praví, pište do mé poštovní schránky.
Opět máme dvě volné pozice na funkci moderátora, požadavky stejné jako posledně ( a předposledně..), pokud si tedy myslíte, že jste tu tuto funkci ti praví, pište do mé poštovní schránky. Můžou psát i ti, které jsem dříve odmítl..
Opět máme dvě volné pozice na funkci moderátora, požadavky stejné jako posledně ( a předposledně a přepředposledně..), pokud si tedy myslíte, že jste tu tuto funkci ti praví, pište do mé poštovní schránky. Můžou psát i ti, které jsem dříve odmítl..
Opět máme dvě volné pozice na funkci moderátora, požadavky stejné jako posledně ( a předposledně a přepředposledně a předtím...), pokud si tedy myslíte, že jste tu tuto funkci ti praví, pište do mé poštovní schránky. Můžou psát i ti, které jsem dříve odmítl..